Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1 hét múlva lessz a párom 22 szerintetek mit vegyek neki? Én gyémánt jeggyűrűre gondoltam.
biztos örülne neki, de valóban elég drága.. sztem elég egy arany is biztos nem az árát/értékét fogja nézni.. meg persze attól is függ mióta avgytok együtt és aktuális e a lánykérés..
(nota bene: nem jeggyűrű hanem jegygyűrű.. bocsi de grammarnáci vagyok...)
Gyémánt gyűrű csak akkor kell,ha a csaj családja nagyon gazdag vagy arisztokrata,és a házasság után emiatt te is az leszel.Ilyen formában jó és értékálló befektetés.
Egy sima hétköznapi embernek jó az aranygyűrű.
Nem ismerem a társadalmi osztályotokat,de egy lakótelepi szabadidő ruhás kutyasétáltató csajon,elég fura lenne egy nagy köves gyémánt gyűrű.Enyhén romás.Azok csinálnak ilyeneket,hogy az autójuk 20 millás,a lakásuk meg egy olcsó pöcegödör.
Lesz(!) es nem lessz!!! En is grammanaci vagyok:P
Egy artatlan kerdes: Tudjatok ertekelni a gyemantot? Ugy ertem ha gyemantot veszel, akarmekkora is, azt tudni kell viselni. Nekem ugy tunik, nem fogod fel a gyemant jelentoseget, erteket, vagy eleg gazdag vagy ahhoz, hogy konnyen megfizethesd.
Ha a baratnod csak ettol ugrik a nyakadba, az gaz.
Híresség lánya? Csak nem a Gáspár Evelin? Szép család lesztek. :)
Gyémánt gyűrűt nekem is vehetsz. Meg autót, ruhákat, cipőket, lakást, frutit...
Amúgy szerintem a gyémánt gyűrű még a Győzike lánya esetén is túlzás. Álumíniumot vegyél, azt többre tartják azokban a körökben. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!