Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félénk fiúk! Amikor először megszólítottatok egy lányt, milyen érzés volt?
Nekem az elso lanynal...akivel sokat nezegettuk egymast...egyszer meguntam es koszontem neki + nevet mondtam.
-Szia Zsanett.
Vissza koszont sziaval...es oda par meterre ult le baratnoivel.
Nos nekem melegseg toltotte el az egesz testem, sipolni kezdett a fulem, majd egyre kevesbbe hallottam a hangokat.
kb 1 perc mulva visszalltam alaphelyzetbe.
Nagyon furcsa erzes toltott el akkor...es eddig utoljara:D
olyan 14 évesen... nagyon félelmetes
most 10 évvel később... szintén :D
Én az utcán szólítottam meg de éppen céltudatosan ment valamerre. kb 1m-ről ráköszöntem hogy szia mire ő morcosan folytatta útját úgy hogy még felém se fordult...lehet nem is ismert rám hanem azt hitte hogy egy kéregető vagyok(nem volt igénytelen a megjelenésem csak tudjátok azok szoktak ilyen behízelgő módon ráköszönni az emberekre...miután aztán taglalni kezdik mennyire éhesek meg mi minden bajuk van.. és végül kibökik hogy píz kéne- dea gyakorlott pestiek már első szótagnál tudják mi a helyzet)
Nos de visszatérve azt sem tudom hogy ez most annak számít e vagy sem,mert szerintem nem is tudta hogy én voltam az aki ráköszönt.Érzést illetően nos nem volt klassz mert elmaradt az eredmény,miképp kínos sem volt hanem furcsa
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!