Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyenkor mi van? Elég rosszul érzem magam e miatt!
Szóval reggelente egy busszal járok egy olyan csajjal, aki nekem tetszik, ő ezt már tudja. Próbáltam felvenni a szemkontaktust, de nem nagyon ment, Többször leblokkoltam, ezért olyan voltam mint a sír. (voltak kínos csendek sajnos)
Megnevettetni sem tudtam, pedig másokat "könnyen" megnevettetek. Amikor valamilyen témáról beszéltünk, akkor sikerült csak a szemébe nézni. Kifogytunk a témákból, többen mondták már, hogy hagyjam, de nekem ez nem megy... barátként kezel, amiből szeretném, hogy több legyen. De mégis ezt hogy érjem el, hisz egy rohadt témát se tudok felhozni?! Normális válaszokat várok! előre is köszi!
Rengeteget beszélünk msn-en, de témáink sincsenek. Állandóan bolyongok a témák között és ami leköti azzal folytatom... ...Úgy érzem szeretem, de ő nemet mondana rá. :S
Nem vagyok a esete (legalábbis gondolom).Amikor megkérdeztem, hogy mi a véleménye rólam, azt mondta, hogy rendes vagyok. Am. én 16/F ő 15/L
Azóta teltek, múltak a napod és már minden jobban megy.
Vannak témáink, meg tudom nevettetni :) és mindig együtt megyünk. :) és köszi szépen a válaszokat és még jöhetnek tippek, tanácsok, stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!