Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Férfiak ti mit szeretek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak ti mit szeretek egy nőben ?

Figyelt kérdés

férfi vagyok és ugye adott a lehetőség hogy csajozhassak kedvemre.

Addig minden oké amíg egy bárban egy szórakozó helyt teszem fell ritkán a munka helyen is össze jön egy egy csaj számomra!

Ha teszem fell csak beszélgetünk 1honapig legalább de annak is örülök! Nem vagyok kudarc bajnok. Ha össze jön jön ha nem jon akkor bizony megy idővel nagyjából ennyi!

Na de régen nagyon régen össze volt egy kapcsolatom amiben nem feleltem meg! És ezzel az egy nővel 3honapja intenzíven írogatok beszélgetek és napi 1-3szor össze járunk szexelni!

Ez a lány rosszat vált ki belőlem! Fenének ellenére a függőségemmé vál! 18pluszos részletekbe nem megyek de isteni!!!

Kezdek bele esni ami gáz mivel neki nem kellek! És a testen kívül csak irritálni tud a személy engem! Hogy masszák én most ebből ki ???

2022. jan. 1. 22:32
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Atyaég! Teljesen kizárt, hogy ennyi nő összejön neked ilyen kritikán aluli, minősíthetetlen helyesírással, stílussal, nyelvhelyességgel stb. Nem 3 hónap, hanem 3 perc intenzív írogatás után sikítva menekülnék előled.
2022. jan. 1. 22:42
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Napi 1-3 szex. Napi 3 még együtt élésben is sok. Csak összejárásnál hogy van ennyi időtök?
2022. jan. 1. 22:52
 3/11 anonim ***** válasza:
Azt, ha kiegészít
2022. jan. 1. 22:52
 4/11 A kérdező kommentje:
Nem egészít ki engem sőt én azt gondolom,hogy egyikünk sem összeillő! Viszont leírtam mi mert van! Olyasmi érzés mint ha kötödnék hozzá lassan de biztosan ,érzelmileg még a vágyaimnak sem tudok ellenállni!
2022. jan. 1. 23:09
 5/11 anonim ***** válasza:
50%
dejónakaed...
2022. jan. 1. 23:10
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Úristen, valaki tolmácsolja már, hogy mit akar ez a szerencsétlen...
2022. jan. 1. 23:17
 7/11 anonim ***** válasza:

6🤣🤣🤣

Mibe maradtatok, mit beszéltetek meg hogy mit szeretnétek egymástól?

A szex jó, amúgy meg rosszat hoz ki belőled.. Akkor miről is van szó?

Más nőt is találsz akivel jó lesz a szex, és működik a kémiai, na meg talán jót hoz ki belőled.

Picit mesélj már..

Mit hozz ki belőled rosszat? Mivel irritál?

2022. jan. 1. 23:23
 8/11 anonim ***** válasza:
57%
Haver! Én naponta 8-10X szexellek, mégsem hozza ki a rosszat a nő én. Te meg azt irod hogy megy idovel ennyi. Akor most hogy mászol ki ha tetszik? Rádásul intenzivan irogatssz de a személy iritállni tud. Akkor mi a terv?
2022. jan. 2. 00:34
 9/11 anonim ***** válasza:

Azt írod hogy napi 1-3 szex van! Nem értem ha irritáló a nő akkor testi kapcsolatot hogy tudsz vele kialakítani?

Egyébként összefüggéstelen ahogy írsz, alig értem amit írsz.

Ilyen írás technikával? Komoly lehetsz az életben is 🤣🤣🤣🤣

2022. jan. 2. 04:59
 10/11 anonim ***** válasza:

ne fokuszáljfokuszálj egyre.

hanem mas csajokra is. akkor majd a kötődes mulik benned

2022. jan. 2. 06:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!