Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a különbség a mackós és a dagadt pasi között?
Nekem is mackósabb a pasim, imádom <3.
Amúgy a mackósabbak nem ilyen szétfolyó hájúak, hanem csak picit husik :P.
17/L
tegnap 23:02
20.14-es vagyok
- Merre laksz??:D
Annak a mackós pasinak fekete olyan tüsis volt a haja:P És azért egy picivel idősebb is volt:)
Lol tüskés ^^
A "kis" Tüskeböki :D
majdnem ugyanaz!
A mackós az csak kicsit kövér, a kövér az meg elfolyósan hájas!
Mackós: sörhas + nem löttyedt felesleg, vannak normális izmai.
Kövér: nincs tartása, se normális izomzata, és a hája is lóg.
A kettő nagyon könnyen konvertálható, csak a tápálkozásra kell figyelni meg a testmozgásra.
Te inkább mackó mint kövér. Ja, és ne fogyj lejjebb, mert a csontkollekció nem nyerő. Próbálj meg valami frankó mozgást, ha kövérnek érzed magad. Úszás átcsoportosítja a zsírt/izmot.
19f
20.14es:-))
Nekem ám tusis a hajam de most komolyan!!én is pont ott lakom ahol te.:P...Varjal nem barna aa hajad?
20.14-esvagyok
Hát..olyan szőkésbarnás a hajam...:D
Pont ott laksz ahol én?Akkor hol is..??:D:P
20.14es!!
Nem árulhatom el hogy hol lakom....mert akkor bizonyára keresni fogsz :-DDD..deee ha dobsz 1privit....meggondolom:P hm?
Én szívesen írnék privit, de nem működik most a freemail valamiért, és így nem tudnám elolvasni :S
Akkor legalább annyit mondj el , hogy milyen betűvel kezdődik ahol laksz..??:P Naa??:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!