Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ismerkednétek olyan fiúval...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkednétek olyan fiúval aki nagyon magányos?

Figyelt kérdés

Kicsit kirekesztve érzem magam amiatt mert a szórakozás, bulizás nem nekem való és emiatt nagyon nehéz barátok találni. Meg persze lányokkal is nehéz így ismerkedni.

A magányhoz már hozzászoktam, de rossz érzés, pl most Szilveszterkor hogy egyedül vagyok. Meg a lányok sem veszik komolyan az ilyen fiúkat. Minden lány eddig csodálkozott hogy én nem járok bulizni. Emiatt alkalmatlan lennék párkapcsolatra? Talán 30 körül mikor a bulizás nem lesz menő dolog a lányok szemében, lesz esélyem párt találnom?

2021. dec. 31. 16:32
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Sokat hozod fel az önkielégítést. Ennyire mesterien űzöd az ipart? Csak az beszél róla ennyit, aki sokat csinálja! xD
2021. dec. 31. 17:36
 12/20 anonim ***** válasza:

". Kis net, kis tippmix, kis játék, kis főzőcskézés, takarítás, otthoni edzés, aztán éjszaka az 5combú nő, ha megkívánom a testemet. A vásárlás és a munka pont elég interakció a külvilággal számomra.".

Ha te mondod 😁

2021. dec. 31. 17:38
 13/20 anonim ***** válasza:
0%
na.. Legyél már kreatívabb. 2bites gondolkodás helyett válts legalább 4bitre!
2021. dec. 31. 17:39
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Mert az anyàzàs qrva kreatív te gyökér 😆😆
2021. dec. 31. 17:40
 15/20 anonim ***** válasza:
Tudsz még ennél jobbat! A szmájlikkal nem lettél viccesebb!
2021. dec. 31. 17:41
 16/20 anonim ***** válasza:
Úgy látom megerőltető számodra. Majdnem 10 percig vártam és semmi. Remélem nem kell 1 napot várnom a köv válaszodra erőltesd meg azt ami nincs!
2021. dec. 31. 17:50
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Semmit nem kell neked bizonyítanom.

Önèrzeted van csak meg pàr hasznàlt zsepid 😆

2021. dec. 31. 17:53
 18/20 anonim ***** válasza:
0%
na ez jó volt! Bár így sem viszed majd sokra, de a 4 osztályt már kinézem belőled! További sikereket kívánok!
2021. dec. 31. 17:57
 19/20 anonim ***** válasza:

Kösz haver!

Nagyra èrtèkelem a vèlemènyed 💩

😆

2021. dec. 31. 17:59
 20/20 anonim ***** válasza:
Bármikor!
2021. dec. 31. 18:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!