Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ismerkednétek olyan fiúval...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkednétek olyan fiúval aki nagyon magányos?

Figyelt kérdés

Kicsit kirekesztve érzem magam amiatt mert a szórakozás, bulizás nem nekem való és emiatt nagyon nehéz barátok találni. Meg persze lányokkal is nehéz így ismerkedni.

A magányhoz már hozzászoktam, de rossz érzés, pl most Szilveszterkor hogy egyedül vagyok. Meg a lányok sem veszik komolyan az ilyen fiúkat. Minden lány eddig csodálkozott hogy én nem járok bulizni. Emiatt alkalmatlan lennék párkapcsolatra? Talán 30 körül mikor a bulizás nem lesz menő dolog a lányok szemében, lesz esélyem párt találnom?

2021. dec. 31. 16:32
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
77%
Nem, mert szobapenész vagy. Nem csak szórakozóhelyen lehet barátkozni. Mozdulj ki, járj emberek közé, pl. csatlakozzál túracsoporthoz
2021. dec. 31. 16:36
 2/20 anonim ***** válasza:
86%
Introvertàlt lànyt keress.
2021. dec. 31. 16:36
 3/20 anonim ***** válasza:
43%

Eme a tulajdonság értelmezése:

Ha jóképű vagy, jól nézel ki....akkor cuki jajj olyan aranyos megvígasztalom

Ha nem vagy jóképű akkor egy szerencsétlen lúzer vagy

2021. dec. 31. 16:42
 4/20 anonim ***** válasza:
92%

Nem.

Én se szeretek szórakozóhelyre, mégis széleskörű, kiforrott szociális életem van. Azt gondolni, hogy csak a "partiállatok" élnek szociális életet és hogy ők nem magányosak, butaság.

Nem csak szórakozóhelyen lehet barátkozni és szórakozni. Csak egy gondolat, biztos vannak hobbijaid és érdeklődéseid, ismerkedj ezek alapján.

2021. dec. 31. 16:52
 5/20 anonim ***** válasza:
67%
Nekem is a legnagyobb örömömet azt jelenti, ha otthon vagyok. Elfog a nyugalom a meghittség. Ha valami program jön képbe váratlanul ami ezt felborítja, akkor az kiborít. Kis net, kis tippmix, kis játék, kis főzőcskézés, takarítás, otthoni edzés, aztán éjszaka az 5combú nő, ha megkívánom a testemet. A vásárlás és a munka pont elég interakció a külvilággal számomra. Az erkélyre azért kiszoktam ülni elkortyolni a kávémat, vagy megiszok egy doboz ízes gössert.
2021. dec. 31. 16:55
 6/20 anonim ***** válasza:
60%

#5 egy igazi csajozógèppel van dolgunk , a kérdés baromira nem az volt , hogy te hogy tutujgatod a

Jancsit két bevàsàrlàs között.

2021. dec. 31. 17:12
 7/20 anonim ***** válasza:
26%
6 kisfiam fel kell, hogy világosítsalak. Aki egyedül él, az olykor "tutujgatja a jancsit"! Neked eddig csak az éjszakai megömlés jutott? Kezelés után elmúlik! Örülök, hogy segíthettem!
2021. dec. 31. 17:15
 8/20 anonim ***** válasza:
100%

#7 örülök hogy átjött a lényeg😆

A kérdező magányos, introvertàlt, kevés szociàlis interakcióval, kíváncsi arra hogy mennyire vonzó ez a másik nem számàra - gondolom nem saját magával szeretne jatszadozni Tippmix előtt bevásárlás után.

UI:

Nehéz volt, de kivertem a hozzàszólàsodra 😆

2021. dec. 31. 17:20
 9/20 anonim ***** válasza:
0%
Anyukádat kérdezd meg! :) és szólíts ezentúl apának!
2021. dec. 31. 17:32
 10/20 anonim ***** válasza:

Akkor miért nem azt írtad a vàlaszba: tüpmüx, kivered más annyàra, utàna bót 😆

2021. dec. 31. 17:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!