Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért csinálják ezt a pasik?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálják ezt a pasik?

Figyelt kérdés

Teszi nekem a szépet, hogy ő nem olyan mint a többi, nem jönne össze csak azért nővel, hogy lefeküdjön vele, erre fel meg a közös chatbe kikezd minden csajjal és azt hiszi, csak mert nem szoktam oda írkálni, nem is látom??? Ez normális? Minek kell egyszerre több csajt fűzni? Vagy akkor minek kamuzik nekem privátban? Ma már ez a divat?

L/25

2021. dec. 29. 15:01
 1/6 anonim ***** válasza:
63%
Hát igen mi már csak ilyenek vagyunk!
2021. dec. 29. 15:02
 2/6 anonim ***** válasza:
78%

Nemtől függetlenül mindenki azt kamuzza amivel szerinte többnek látszik és kelendőbb, vagy amit a másik hallani akar. Az egész közösségi média erről szól.

Celebek akartatok lenni, élvezzétek.

2021. dec. 29. 15:03
 3/6 anonim ***** válasza:
41%
Azért főz egyszerre több csajt, mert megtanultam hogy ha nem fűz egyszerre többet, akkor hoppon marad, hiszen a csajok egyszerre több palival is versenyeztetik őt, így nagy merítésből lesz legalább egy olyan aki bejön. Egyenként viszont sokáig nem lesz senki.
2021. dec. 29. 15:10
 4/6 anonim ***** válasza:
57%

Több vasat tartani a tűzben és talonban tartogatni valakit szemétség. Ez mindkét nemre vonatkozik.

Egyes embereknek nem ártana néha a saját lelkivilágát felülvizsgálni (már ha van nekik)!

Tisztelet a kivételnek!

2021. dec. 29. 15:21
 5/6 anonim ***** válasza:
36%
Nem mi akartuk a szexuális forradalmat...
2021. dec. 29. 15:23
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Válassz: őszinteség vagy esti mese? Így is úgy is lepontozod, szóval maradjunk a valóságnál:

Azért, amit #3-as mond.

Hozzáteszem: sajnos!

Nem én akarom, hogy így legyen, de nem akarok hoppon maradni.

Üdv,

F

2021. dec. 29. 15:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!