Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha egy nő puszis (szivecskés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy nő puszis (szivecskés csókot dobó, félig kacsintó) emojit küld egy Insta-üzenetben, annak lehet csak baráti jellege,vagy flörtölni akar velem?

Figyelt kérdés
2021. dec. 28. 19:18
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
97%
Azt mindenre kuldik
2021. dec. 28. 19:20
 2/11 anonim ***** válasza:

Kontextustól függ, de nagy eséllyel inkább baráti.

Eleve ugye nem emojikra kellene támaszkodni "jelek" gyanánt.

2021. dec. 28. 19:20
 3/11 anonim ***** válasza:
Teljesen mindegy, azt kéne tudnod, TE mit szeretnél tőle, és annak megfelelően viselkedni.
2021. dec. 28. 19:21
 4/11 A kérdező kommentje:
Boldog Karàcsonyt kìvàntam neki,és ő is nekem a viszontvàlaszban. Akkor ìrta mellé,ezért a szövegkörnyezet miatt gondolom, hogy csak baràtkozni akar. Viszont amikor összefutottunk személyesen, mefmlìtette, hogy nincs pasija...
2021. dec. 28. 19:21
 5/11 anonim ***** válasza:

Háááát, jobb mint az ikszdé.

De nem jelent semmit, általában.

2021. dec. 28. 19:22
 6/11 anonim válasza:
Ilyet szoktam én is. Ez még nem jel, figyelgesd tovább.
2021. dec. 28. 19:34
 7/11 anonim ***** válasza:
Jó eséllyel maga sem tudja egészen biztosan, hogy mit akar tőled. A flörtölgetés esélye is benne van a dologban, de ez esetben a flört lehet, hogy csak flört marad, a szó eredeti értelmében. Akinek nincs párja, az szívesen eljátszadozhat valakivel, pusztán azért, hogy az önérzetét legyezgesse, a csáberejét kipróbálja. Szóval ha viszonzod a flörtölgetést, attól még simán lehet, hogy annyi neki elég is lesz belőled, mert elérte veled a célját. Ha tisztán akarsz látni, hívd el egy randira. A válaszából minden kiderül majd.
2021. dec. 28. 19:36
 8/11 anonim ***** válasza:
48%
Istenem, hogy ti pasik milyen vakok bírtok lenni! Önmagában egy kacsintós puszis smile lehet baráti, de azért van az a szitu, amikor érződik hogy több. Ha emellé közli, hogy egyedülálló, akkor szerinted mégis mit akar??? Kérje meg a kezedet? Vagy mi tud titeket rávenni arra, hogy Férfiak legyetek és ne arra várjatok, hogy a nő szedjen fel titeket?
2021. dec. 28. 21:08
 9/11 anonim ***** válasza:

Ha megemlíti, hogy nincs pasija, az konkrét felhívás keringőre. Ideje cselekedni.

Az emojikat meg tojd le, legtöbbször nem jelentenek semmit, én a barátnőimnek és anyámnak is küldök ilyen szívecskés puszisat.

2021. dec. 28. 21:43
 10/11 anonim ***** válasza:
Én például nem küldök csak úgy szívecskés puszis emojikat.. Szóval simán lehet flört. De miért nem írsz neki? Kezdeményez beszélgetést, hívd el randira aztán kiderül.
2021. dec. 28. 23:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!