Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Cigi kérdés, ilyenkor rágyújth...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Cigi kérdés, ilyenkor rágyújthatok?

Figyelt kérdés
Van egy lány, akivel randizgatok. Még nem volt semmi komoly. Alapvetően egy buliba ismertem meg, és ott cigiztem. Leginkább csak buliban szoktam, vagy kocsmázáskor, barátokkal összeülve stb. Nyilván mikor randiztunk nem cigiztem, szóba sem került még. Úgy néz ki, együtt szilveszterezünk. (Az én baráti társaságommal) Őszintén ha kapcsolatban lennénk, nem gyújtanék rá, volt bnőm előtt sem cigiztem, mert tudtam hogy nem szereti. De engedélyt sem akarok kérni, főleg úgy, hogy nem vagyunk együtt és látott már cigizni.
2021. dec. 28. 03:34
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
15 szavazat
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
84%
Az sem tart vissza, hogy ha esetleg megcsókolod, bűzlesz, mint a szar?
2021. dec. 28. 04:06
 2/12 anonim ***** válasza:
13%
Inkább cigitol buzlodjon mint alkoholtól!
2021. dec. 28. 05:51
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Az, hogy megkérdezed, hogy hogy áll a cigitémával, nem engedélykérés. Ha azt mondja, hogy nem szereti, akkor is rágyújtasz? Mert akkor felejtsd el, hogy bármi lesz ott köztetek, legalábbis magamból kiindulva, én nem kezdek dohányosokkal. Ha viszont nem bánja, akkor legalább nyugodt lesz a lelkiismereted.
2021. dec. 28. 06:15
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
#2 olyan opció nincs, hogy egyiktől se? Mindkettő undorító, de egy pohár pezsgőtől senki nem fog bűzleni, egy szál cigitől viszont igen.
2021. dec. 28. 06:17
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Mi lenne, ha megkérdeznéd, hogyan áll a témához, és aszerint cselekednél? Ez nem engedélykérés meg csicskulás, hanem előzékenység, a másik igényeinek a figyelembe vétele. Akár igen, akár nem lenne a válasz a részéről, mindenképpen kapnál egy plusz pontot a figyelmességed miatt.
2021. dec. 28. 08:00
 6/12 anonim ***** válasza:
0%

#4!

Magyar mentalitás ha egy pohár pezsgőt iszik akkor az nem tudja megállni hogy csak annyit igyon. Asztal alá produkálja magát. Számtalan esetet láttam. Én nem iszok egyáltalán, de cigizek. Az a legjobb mikor mind a kettőt csinálja 😂😂😂😂

2021. dec. 28. 08:19
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Én nem dohányzok, egyszer csókoltam dohányzó nőt, hát, mintha a hamutállal smároltam volna. Kiábrándító élmény volt. Gondolom nőként sem jobb.

Emiatt nem javaslom, hogy rágyújts, ha szeretnéd komolyabb szintre vinni vele az ismerkedést. Ha már kapcsolatban vagytok és megbeszéled vele, mikor / hogy gyújtasz rá, ott van némi mozgástered. Bár a legjobb lenne leállnod vele mert egy nemdohányzó társ max. tolerálja a cigarettázást és folyamatosan kellemetlenséget szenved el. Akár 1 szál cigitől is. Ha ez nem megy, talán jobb, ha dohányzó nőt keresel. (dohányosként nem érződik a bűz*) Megoldás lehet még az elektromos cigi vagy az iqos is, vannak alternatívák azért.

* Tényleg nem bántásból, de valami irtózatos szaga van a dohányfüstnek. Főleg, ahogy beivódik a ruhába, bőrbe, hajba.

2021. dec. 28. 08:25
 8/12 anonim ***** válasza:
#7 voltam, még annyi kiegészítés, hogy nem te lennél az első ember, aki ide-oda csúszkál a "csak buliban dohányzok" és "dohányzok" állapotok között. (mondjuk a ruháidból elég tetemes szag fog áramlani így is, főleg, hogy pl. a kabátot nem mosod ki minden buli után, ha jól sejtem)
2021. dec. 28. 08:29
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
#6 nem mindenki issza magát asztal alá, az a te bajod, ha proli társaságokba jársz. Értelmes emberek tudják, hol a határ. És szerintem inkább igyon valaki alkalmanként, minthogy cigizzen. Ahhoz nagyon sokat kell inni, hogy valaki piaszagú legyen, cigiből meg már egy szál is elég, hogy büdös legyél.
2021. dec. 28. 08:50
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Csatlakozom az előttem szólókhoz. Ha jól értem nem vagy "hivatalos" dohányos, hanem csak néha buliba vagy kocsmázáskor. Szerintem ez még nem egy vészes dolog.

Ugyanakkor ha tetszik neked a csaj és esetleg akarsz tőle valamit, megkérdezheted hogy zavarja-e ha rágyújtasz. Ez szerintem se engedélykérés. Egyrészt szerintem illik megkérdezni, azt akivel egy társaságba kerülünk hogy zavarja-e a füst, mert van aki nagyon nem bírja, fullad tőle, van aki próbal leszokni, van aki csak szimplán nem szereti. Szóval szerintem ez egy udvariassági dolog is.

Masrészt megtudod hányadán áll vele. És igen, ha megcsókolod esetleg akkor ne legyen kellemetlen élmény.

2021. dec. 28. 10:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!