Szerintetek pofátanság lenne megkérdezni az oktatómtól, hogy rágyújthatok-e a kocsiba, ha ő is dohányzik?
Természetesen nem vezetek, hanem a tanuló, csak van hogy 1 órát benn ülök a kocsiba én is.
Ablak mindig le van húzva, füst nem érződik
Csak nem akarom, hogy nagyképűnek tűnjek, ha rákérdezek nála erre, nem akarom, hogy megromoljon a viszonyunk.
Ha az autóban ülők mind elmúltak 18 évesek, és senkit se zavar a füst, valamint az oktató is megengedi, akkor rágyújthatsz.
Ha bárki 18 alatti ül az autóban, akkor az oktató is szabálysértést követ el ha rágyújt az autóban.
Felesleges feszegetni a pofonos láda tetejét..maradj nyugodtan, még akkor is, ha igazad van..ér még annyi pofon az életben, hogy ha lehet ne szaporítsd.
Lehet hogy a majom csak provokál, és bele akar kötni valakibe. Amúgy olyant mostanában nem láttam, hogy az oktató mert volna dohányozni a kocsiban.
Most az ablak le van húzva, de mi lesz télen, tökigérő hidegben? Persze tégad az már nem érint.
Szóval ne kérdezz semmit, mert lehet, hogy erre utazik..
Hmmm 3-as ez érdekes, de van benne logika, lehet csak azt várja, hogy valaki rákérdezzen, aztán kiabáljn vele.
Sajnos már üldözik a dohányzókat mindenütt.
Nekem nem gond ki bírom várni azt az 1-2 órát amíg szünet van, végül is én csak egy tanuló vagyok, csak mindig megkívánom én is ha rágyújt.
Meg nem lenne etikus a többiekkel szemben akik a rutinpályán gyakrnak, és lássák, hogy cigizik a tanuló is meg az oktató is a kocsiba, egy harmadik meg épp szenved a feladatokkal.
De télen is nála fogok vezetni egyébként (remélem), de ő rendes oktató, jóban vagyunk, mondhatni baráti viszony, de nem akarom elrontani.
Végülis saját kocsija ő bármikor megteheti, de pl én is elutasítom ha valaki rá akar gyújtani a kocsimban, kiégeti a kárpitot, stb
Én figyelek a sajátomra, de más sose tudni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!