Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek mi az a magasság, ami már megfelel egy férfinál?
Figyelt kérdés
2021. dec. 27. 22:30
1/16 anonim válasza:
Legyen nálam magasabb. 159cm vagyok.
3/16 anonim válasza:
Én 176 cm vagyok, nekem már az elég, ha nálam magasabb, de az ideál az 180 és 185 cm között van (a párom idetartozik). Viszont ha csak pár centivel lenne alacsonyabb nálam a férfi, az beleférne, persze ha nem lesznek emiatt komplexusai.
5/16 anonim válasza:
Magasság...és lakás meg kocsi van? Fizud? Kit érdekel a magasságod, mikor jön a villanyszámla?
6/16 anonim válasza:
Jaj kérdező ez ennél sokkal bonyolultabb!
Hiába magas valaki, ha nem jóképű, nincs kidolgozott izomzata, nem fitt, nincsen legalább 16 centis merev pénisze, ez ma a belépő a párkapcsolati piacra a testi adottságokat tekintve! Mellé legyél minimum diplomás, vagy ha az nem, akkor jól menő vállalkozó, és a havi legalább 600 ezer legyen meg meg mellette legyen nagyvárosi lakóingatlan -saját- és és márkás autó is.
Ha ez megvan, akkor érdemes kezdened.
én például magas vagyok, de nem jó képű és a farkam is csak 13 centi, már itt elbukom a dolgot, az, hogy nem keresem magam hülyére csak a hab a tortán.
7/16 anonim válasza:
6-os, szerintem az lehet a probléma, hogy gatya nélkül ismerkedsz.
8/16 A kérdező kommentje:
A lányok valaszat koszonom, mindegyik hasznos volt, a frusztralt, komplexusos palik valaszaval ellentetben:D
2021. dec. 27. 23:12
9/16 anonim válasza:
Én 170 cm vagyok. AZ ideális 180-185 cm között van, de ha valaki megfog, akkor akár 175 is lehet.
10/16 anonim válasza:
7! Szerintem meg az, hogy a valóságban élek.
8! kérdező te most nő vagy férfi vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!