Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hazudjak vagy sem,ha ezt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hazudjak vagy sem,ha ezt kérdezi a lány?

Figyelt kérdés
Sose volt még barátnőm,de ha randizok egy lánnyal,akkor mindig az első kérdések közt van,hogy mióta vagyok szingli,mennyi barátnőm volt idáig.Én "őszintén" bevallottam,hogy sosem volt még,és bár jól alakul a randi,de mégsem akar a lány folytatni.Én erre tippelek,hogy ez egy gát a szemükben.Szóval,hazudjak,találjak ki egy sztorit,vagy legyek továbbra is őszinte?Bár ha komolyra fordul a dolog előbb-utóbb úgyis kiderül,nem?
2021. dec. 27. 20:49
 1/7 anonim ***** válasza:
25%

Nem szereti sok nő a tapasztalatlan pasikat. Ez van. Nem akarnak tanár nénit játszani. Mondjuk ezért nem kéne 13-14 éves kortól zabálni a palikat, meg jobbra-balra kapcsolatba ugrani, és így talán aki később érő férfi, annak is több esélye lenne, hiszen a másik fél is tapasztalatlanabb lenne.

33 éves vagyok, egyszerűen sosem kellett senkinek. Meg se akartak ismerni. Tutyimutyi, félénk srác vagyok, aki nem igazán mert oda menni soha senkihez, mert egyrészt nem vagyok társasági ember, másrészt nincsenek jó témáim. Kevés dologhoz értek.

2021. dec. 27. 20:59
 2/7 anonim ***** válasza:
98%
Mondjuk tőlem sosem kérdezték, hogy hány barátnőm volt. Tőlem inkább csak azt, hogy mit dolgozom és mennyit keresek...
2021. dec. 27. 21:02
 3/7 anonim ***** válasza:
10%
A nőknek virítani kell. Mekkora tré már ha ez 33 évesen sem esik le. Ekkorra már túl voltam egy 5 éves, több rövidebb komoly kapcsolaton és javában gyűjtöttem a skalpokat....
2021. dec. 27. 21:16
 4/7 anonim ***** válasza:
82%
Van köztes megoldás, nem beszélsz az exekről. Mikor erről kérdeznek, megmondod hogy ez számodra nem lényeges, nem ugrálgatsz kapcsolatból-kapcsolatba csak hogy legyen valaki.
2021. dec. 27. 21:30
 5/7 anonim ***** válasza:
97%

Én még nem kaptam ilyen kérdést, furcsa, hogy nálad rendszeres.

Egyszerűen kitérő választ adj: Mióta? "Most már több, mint egy éve" hány? "Kevés, de ezekről a témákról majd ha már jobban megismertelek beszéljünk"

hazudni nem jó, mert előbb-utóbb megbánod

2021. dec. 27. 22:36
 6/7 anonim ***** válasza:
44%

Tőlem is mindig megkérdezik, nyilván őszinte voltam. Természetesen rövid időn belül kioffolnak. Na vajon miért. Ezzel azt érték el hogy legközelebb hazudni fogok, annyira felmérgelődtem a legutóbi ilyen helyzetben, hisz már szinte jártam a csajjal már csak ki kellett volna mondani a járást. Nem értem miért gáz ennyi idősen hogy nem volt barátnőm, hisz nem vagyok még olyan idős.

19f

2021. dec. 27. 22:51
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

"Kevés, de ezekről a témákról majd ha már jobban megismertelek beszéljünk"

Engem nem zavar, ha a férfi szűz, de ha ilyet mond, rögtön arra gondolok, hogy valami kamura vagy rosszra készít fel, és tuti, hogy innentől emelkedne egy fal bennem.

2021. dec. 27. 23:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!