Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért hazudja egy 15 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hazudja egy 15 éves lány azt, hogy 21 éves?

Figyelt kérdés

Van egy csaj akit nemrégről ismerek. 15 éves de többnek néz ki. Mikor megismertem, azt mondta 21 éves, elsőre nem is volt meglepő, mert nem mondaná meg senki, hogy nem annyi.

Persze kiderült hamar, hogy hazudik és elküldtem a búsba, mert nálam az őszinteség tök alap, ha kapcsolatról van szó. :)

Nem akart rám mászni, hogy dugjam meg vagy ilyesmi... nem is értem miért csinál valaki ilyet.. elmagyarázná nekem ezt valaki, hogy mi értelme ennek?

24F

Köszi!

2010. máj. 2. 20:22
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
mért nem dugtad meg?
2010. máj. 2. 20:23
 2/20 anonim ***** válasza:

semmi értelme.azért csinálta,mert még kis hülye p.csa.

és gondolta,hogy ha tudnád,hogy milyen kis csipszar nem állnál vele szóba.

2010. máj. 2. 20:25
 3/20 anonim ***** válasza:

én is csináltam ilyet, 14 voltam, és 21-nek hazudtam magam, mert különben a srác szóba sem állt volna velem, de így meg tök jól elvoltunk, nagyon jófej :) mármint lehet, h mostmár nem, ez már 6 éve volt... :S Aztán be akartam vallani neki, de felszívódott

20/L

2010. máj. 2. 20:26
 4/20 anonim ***** válasza:
Igen, azért, mert tudta (talán mert konkrétan mindenki ezt sulykolja belé), hogy egy idegen meg nem mondaná róla, hogy nincs még 21 éves, és azt is tudta, hogy ha megtudod, hogy 15 éves, akkor a 24 éveddel valószínűleg szóba sem állsz vele.
 5/20 A kérdező kommentje:
Nem dugok meg 15 évest, nem vagyok pedofil. Bár kinek mi a fiatal... nekem a 15 még szinte gyerek...
 6/20 anonim ***** válasza:

Mert manapság egyre nagyobb divat, hogy komolytalanok legyenek, és még éretlenül kezdjenek pasizni/szexelni... más indokot nem tudok, esetleg, hogy félt, hogy esélytelen lesz, ha őszinte -bár ez elég bemagyarázott dolog... :)

15/L

2010. máj. 2. 20:27
 7/20 anonim ***** válasza:
100%

Mert tudta, hogy elhajtanád a búsba, ha tudnád a korát.

És lám, igaza volt :=)

2010. máj. 2. 20:46
 8/20 anonim ***** válasza:
azért mert azt akarta hogy komolyan vedd-.^ és látod, amint kiderült h mennyi idős, te el is küldted-.^ inkább te mért csinálsz ilyet, és nem a csaj.
2010. máj. 2. 20:58
 9/20 anonim ***** válasza:
Miért hazudja azt egy 70 éves vén kecske, hogy 20 éves ribi ?XD Ez és az élet nagy kérdéseire nem fogsz tökéletes választ kapni.
2010. máj. 2. 21:24
 10/20 A kérdező kommentje:
Lassítsunk már! Nem ismertek! Nem azért hajtottam el mert 15 éves volt. Azért küldtem el, mert hazudott és mikor megtudtam, és újra rákérdeztem még mindíg hazudott.
2010. máj. 2. 22:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!