Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Első randi munkaidőben,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első randi munkaidőben, munkahelyen?

Figyelt kérdés
Interneten megismertem egy férfit. Több hónapja beszélgetünk, telefonálunk. Ő az első randit úgy képzeli el, hogy én utazzak hozzá, és a munkahelyén, munkaidejében találkozzunk, én pedig közben legyek ott, és ott randizunk. Miközben ő dolgozik is! Munkaideje után meg jöjjek illetve menjek haza utazzak vissza haza. Felmerült bennem 2 dolog: az hogy ez az enber nem nomális, és az hogy impotens mivel kettesben nem is akarna lenni. Ilyen morbid randi tervvel sosmtalálkoztam. Ennek az embernek mi a baja hogy így képzel el egy első találkozást?
2021. dec. 24. 08:12
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Utolsó ha ez így volna, akkor meg pláne gáz az elképzelese. Akkor minek ismerkedik minek akar randizni ha már bocsánat de valszeg d..i sem tud?
2021. dec. 24. 08:52
 12/17 anonim ***** válasza:
55%

Szerintem ez egy troll, kamu kérdés.

Ha mégsem, akkor pedig kevés az infó, mert nem mindegy, hogy hol és mit dolgozik a pasi? Mert más, ha egy szálloda vezetője, meg más, ha vágóhídi bélmosó. Na kamuzz valamit! >:)

2021. dec. 24. 09:24
 13/17 A kérdező kommentje:
Pedig ez nem kamu!
2021. dec. 24. 09:28
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Gáz sztori

Egyáltalán mivel tartja fent az érdeklődèsedet?

2021. dec. 24. 09:35
 15/17 A kérdező kommentje:
A kérdés jó. Egyrészt már semmivel, mert ezek után ha akarná se tudná semmivel sem. Miután felvetődött ez az agyrém szerű randi ötlet, kb fél napig csak fogtam a fejem hogy ez mégis mi?
2021. dec. 24. 09:41
 16/17 anonim ***** válasza:
63%

Miért kérdező te első randin már szexelni akarsz, vagy mi? 🤣 Meg mit akadsz fent azon hogy nem akar kettesben lenni?

Máskor meg az a baj ha egy pasi kettesben akár lenni..

A többi része, hogy munkahelyen és te utazz nyilván gáz.

De téged se értelek.

2021. dec. 24. 13:06
 17/17 anonim ***** válasza:

A kérdés is gáz.

Kicsit a szokásosra hajaz:

Palizer nővel ismerkedik , beír a nő nevèben , hogy meg is milyen reakciókra számíthat ha elhívnà a munkahelyère randizni - meginnànak egy cèges kàvèt, közösen lefènymásolnák a kezüket , és ha jól sikerül , adna neki egy céges tollat is a randi végén 😆

2021. dec. 24. 13:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!