Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Első randi munkaidőben,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első randi munkaidőben, munkahelyen?

Figyelt kérdés
Interneten megismertem egy férfit. Több hónapja beszélgetünk, telefonálunk. Ő az első randit úgy képzeli el, hogy én utazzak hozzá, és a munkahelyén, munkaidejében találkozzunk, én pedig közben legyek ott, és ott randizunk. Miközben ő dolgozik is! Munkaideje után meg jöjjek illetve menjek haza utazzak vissza haza. Felmerült bennem 2 dolog: az hogy ez az enber nem nomális, és az hogy impotens mivel kettesben nem is akarna lenni. Ilyen morbid randi tervvel sosmtalálkoztam. Ennek az embernek mi a baja hogy így képzel el egy első találkozást?
2021. dec. 24. 08:12
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem feltétlen impotens, de biztos nem normális.Szépen írdd meg neki, hogy nem szeretnél tovább ismerkedni és ne beszéljetek többet.
2021. dec. 24. 08:15
 2/17 A kérdező kommentje:
Szerintem impotens is. Neten nagy a szája a szexről, de hogy kettesben sem akarna velem lenni, az is sokat mondó. Munkahelyen munkaidőben első randi? Ez az évszázad vicce, ő pedig komolyan gondolta.
2021. dec. 24. 08:23
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Hol dolgozik hogy csak úgy odamehetsz?Biztos nem taliznék vele.
2021. dec. 24. 08:27
 4/17 A kérdező kommentje:
Eleve nem utazom első randira nőként sehova sem.
2021. dec. 24. 08:29
 5/17 A kérdező kommentje:
3-as írtam privátot.
2021. dec. 24. 08:31
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Ez igen. Komolyan azt képzelte, hogy odamesz munkaidőben randiztok utána pedig visszamész munka után? Hogy érted azt, hogy nem akár kettesben lenni veled??
2021. dec. 24. 08:34
 7/17 A kérdező kommentje:
Mivel az első randit munkahelyen képzelte el munkaidőben így nyilván nem akar kettesben lenni velem. Az egész elképzelése beteges úgy ahogy van. Nem is értettem hogy ezt az egészet hogyan is gondolja?
2021. dec. 24. 08:36
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon gáz. Kezdve azzal, hogy nem akar utazni.
2021. dec. 24. 08:44
 9/17 A kérdező kommentje:
Bizony, és ő nem érzi rá nézve igénytelenségnek és gáznak az elképzelését.
2021. dec. 24. 08:46
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Vagy munka után már várja a párja/felesége!
2021. dec. 24. 08:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!