Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha egy férfi már első alkalomm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfi már első alkalommal le akar feküdni veletek, nektek nem lenne olyan érzésetek, hogy még annyi időt se akar rátok szánni, hogy legyen belőle több randi és csak túl akar esni mindenen és csak minimum energiát akar beletenni?

Figyelt kérdés
Hova a fenébe siet így valaki? Mi az oka?

2021. dec. 23. 19:58
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
26%
csodálkoznál, hogy mennyire nem vagyok az. te viszont nagyképű vagy és buta
2021. dec. 24. 01:12
 12/30 anonim ***** válasza:
16%
Nekem hiába bizonygatod. Az A "nő", aki elsőre odaadja magát, úgymond küzdelem nélkül, egy vad idegennek, akit alig ismer, az egy büdös ribi. Csak nem pénzért csinálja, mert még ahhoz is ostoba.....
2021. dec. 24. 09:53
 13/30 anonim ***** válasza:
40%

11. Majd magyarázkodhatnál ha elkente volna a szád! 100 oroszlán közül biztos van egy akit meg lehet simogatni, de már ne is haragudj, azzal kérkedni hogy te mekkora penge vagy mert az oroszlánok nem haraptak meg téged, elég ostobaságnak tűnik. Remélem lesz lányod, és arra biztatod, hogy menjél lányom, feküdj minde idegen alá.

Záróvonalon is lehet előzni, kanyarban is, zebrán is. Ja, hogy nem történt baleset? Gondolom, hogy a logikád szerint akkor minden okés. Én férfi létemre semmibe néztem azokat a nőket, akik az első alkalommal lefeküdtek velem. Hozzá teszem, én sosem voltam azon, hogy minnél hamarabb sor kerüljön erre. Érdekes, nekem azóta már 17 éve van családom, az egy éjszakások meg már vagy elváltak, vagy semmi komoly nem jött össze nekik. Azért ne akard már megmagyarázni, hogy az a szuper követendő példa, ha egy nő olcsó árut csinál magából. A pasik meg miért akarják az első percben megdugni a nőket? Olyanok miatt mint te. Bocsi, ha velem lefeküdnél 5 perc alatt, akkor mással is. Én ennél többre nézem magam, mint hogy egy olyannal legyek, akinek csak ennyi a tartása. Nekem kell az udvarlás, kell hogy húzza a nő az agyam, kell a vágyakozás. Sorry, az életben vannak minőségek...

2021. dec. 24. 10:04
 14/30 anonim ***** válasza:
87%
fel sem merült benned, hogy nem azt mondtam, hogy mindenkivel lefeküdtem. egy emberrel. alig volt pár pasim egész életemben. de azért nyugodtan mondd a magadét.értem én, hogy kérdezni, vagy gondolkodni nehezebb, mint fröcsögni, de biztos jól érzed ettől magad.
2021. dec. 24. 10:26
 15/30 anonim ***** válasza:
12%

Fröcsögni te szoktál a családoddal. Ez egy undorító degradáló szó, kérlek használd a szeretteiddel. Gondolkodni a saját dolgaimmal kapcsolatban szoktam, már boccs, rajtad miért kellene gondolkodnom? Egyébként meg összetett mondatokban fogalmaztam, szántam rád időt a saját életemből. Mit szeretnél még? Ja, hogy nem tetszik a véleményem? Húha, most mi lesz. A nyelvem olyan mint a penge, nem fogok rózsaszín leányregényeket írni, mert szelíd körmondatokat csak hogy meg nem sértsek valakit. Általában az igazság szokott mindenkinek fájni. Csak egy tanács hogy eg kicsit tökösebb legyél lány létedre: ne mentegetőzz, ha nem érzed igaznak az írásom, ne vedd magadra.

Azért ekkora hulladék ez a világ, mert mindenki sokkal többnek képzeli magát, mindenki beleugat más életébe, mindenki mentegetőzik, aztán mindenki az érdekei mentén dörgölőzik a többi emberhez.

2021. dec. 24. 10:38
 16/30 anonim ***** válasza:
46%

nem éreztem találva magam, pont azért próbáltam felhívni a figyelmed, hogy az általánosítás és a háttérinformációk nélkülküli ribizés nem túl átgondolt vélemény. bár szíved joga.ha ettől neked jobb, akkor így is gondolhatod. én meg gondolhatom azt, hogy két mondat alapján nem ismerek egy embert, így nem biztos, hogy reális véleményem lehet róla. ezért nem mondom rá, hogy ribi.

és ezért nem szólok bele senki életébe. ha én másképp gondolok valamit, azt a hozzám közelállóknak elmondom, esetleg érvelnek, de soha nem minősítés azért, mert ő másképp gondolja. mindenki úgy éli az életét, ahogy akarja. és ezért nem zavar, hogy más mit gondol rólam. semmi köze hozzá, hogy én mit csinálok.

2021. dec. 24. 11:18
 17/30 anonim ***** válasza:
0%

Oké, akkor minek ez a fórum? Senkinek semmi köze senkihez, semmihez. A kérdések zöme eleve semmiről nem szól, vagy teljesen szubjektív, olyan, hogy arra itt az emberek nem tudnak válaszolni, csak a jól megszokott lőzungokat.

Itt az egy válasz alapján máris senkiházinak, értéktelennek neveznek bárkit. Majd továbbiakban már erről szól a cicaharc. Mert az tuti, hogy az egyik fél zokon veszi. Egyébként én nem rbancoztalak le.

2021. dec. 24. 17:17
 18/30 anonim ***** válasza:

bocsánat, azt hittem a ribis is te voltál.

egyébként jó kérdés, hogy mire jó ez a fórum. arra mindenképpen, hogy lássa az ember, hogy milyen sokfélék vagyunk.

szerintem egyébként hasznos válaszok is vannak, de mindig jönnek azok, akik mindent jobban tudnak, még azt is, amit nem, és tényleg a trollkodás megy. pedig előfordulnak érdekes kérdések is

2021. dec. 24. 18:15
 19/30 anonim ***** válasza:

Szokott ilyen kérdés lenni itt, és amikor leírtam, hogy szerintem ha első randin van szex, akkor abból nem lesz kapcsolat, akkor sokszor lehurrogtak, hogy nem ezen múlik, mert attól még lehet tisztelet. Örülök, hogy itt több férfi is elmondta, hogy nem lesz tisztelet. Én is ezt tapasztaltam. És igen, az én ismerettségi körömben is van olyan pár, akik első randin lefeküdtek, aztán évekig jártak. Ennek ellenére nem gondolnám, hogy a férfi annyira felnéz arra a nőre, hiszen ilyenkor mindig arra gondol a férfi, hogy nem csak velem, bárkivel azonnal ágyba megy.

Szóval az a lényeg, ha első randin bepróbálkozik, akkor ne nagyon számíts második randira.

2021. dec. 24. 21:39
 20/30 anonim ***** válasza:
89%
Ilyen alapon a nő is gondolhatja a férfiról h az is minden nővel ágyba bújik.
2021. dec. 25. 07:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!