Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Volt olyan hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Volt olyan hogy randira hívtak titeket online,de nem válaszoltatok?

Figyelt kérdés

Volt már veletek olyan hogy egy pasival ismerkedtetek egy ideig,ő randira is hívott titeket,de inkább nem válaszoltatok semmit,csak simán eltűntetek?

Vajon ha megírnátok hogy nem akartok randizni akkor attól félnétek hogy elhordana titeket mindenféle k**rvának?

Emiatt nem írtok inkább semmit egy randira hívásra?

2021. dec. 21. 19:32
 1/5 anonim ***** válasza:
Én is így jártam pár hete. Egy ideje ismerkedtünk mire én megkérdeztem hogy akkor megiszunk e egy kávét valahol? Azóta sem válaszolt. Legalább annyi gerinc lett volna benne, hogy megírja hogy bocs nem. Nincs ezzel semmi baj, bájosan minden jót kívánunk egymásnak és elbúcsúzunk.
2021. dec. 21. 19:45
 2/5 anonim ***** válasza:
#1 tulhúztad , és mást választott?
2021. dec. 21. 19:51
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem húztam semmit túl, az egész beszélgetés olyan "vontatott" volt. Fél napos csúszásokkal válaszolgattunk egymásnak. Élőben jobban szeretek ismerkedni, írásban olyan mintha kívülről nyalogatnád a befőttes üveget.
2021. dec. 21. 19:54
 4/5 anonim ***** válasza:

aki egy ‘szia, hogy vagy?’ kaliberu 3 mondatos ismerkedes utan egybol randira hiv, azzal nem tudok mit kezdeni.

nem fogok senkivel randira menni, akivel 5 percet beszelgettem, akinek nincs ennyi IQ/EQ-ja, hogy ezt magatol osszerakja, az nem erdemel valaszt se. ennyike.

2021. dec. 21. 22:22
 5/5 anonim ***** válasza:
Igen, többször is. Nem szép dolog.
2021. dec. 21. 23:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!