Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csók közbe hova tegyem és mit csináljak a nyelvemmel (és a kezemet)?
Jó tudom hogy a partner szájába , de mit csináljak a nyelvemmel ? csókolóztam már de csak a partnerem csinált valamit a nyelvével és ugy nem olyan jó! és a kezemet hova tegyem csók közben ? /F
(bocs hogy ez már a sokszázadik kérdés ilyen csók témába !)
nyelveddel turkájjá a szájapdlásán , kezeidet agresszíven tedd a csecsére
nekem beszokott vállni
respect
eh.... nelegyetek szegénnyel ennyire mocskok...
amikor kisebb voltam, én is nagyon sok barátomtól kérdeztem hogy mi a túrót csináljak közben??? mindenki mondta hogy jaj csak dugd át és forgasd a nyelved, vagy hogy jaj majd magától jön... nekem semminemjött.... a csávó a fél arcom végignyalta, nem tudom mit művelt... nemis mertem utána még 1 évig mással próbálkozni..
1) először csak a száját puszild meg
2) nyisd ki a szád, ne dugd át a nyelved és csukd össze ( ezt jólmegaszontam, tehát csók csak nyelv nélkül:P)
3) nyisd ki a szád, dugd át a nyelved a szájába, körözz vele egyet, húzd vissza..
4) nyissad ki dugjadát és körözz vele párszor, de ne mint a mosógép, és ne legyen kőkemény a nyelved
valahogy így.... a kezeddel pedig... fogd meg a kezét, tedd a derekára, vagy simogasd meg az arcát, a karját, de ne vidd túlzásba...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!