Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes lenne megpróbálni? Vagy hagyjam a fenébe?
Még 9. év vége fele feltűnt hogy az egyik évfolyamtársam milyen jól néz ki, mégis olyan visszafogott, pont az esetem. Év végén el is döntöttem, hogy szeptemberben majd megpróbálom(mégse nyár elején kell ilyen kapcsolatokba belemenni), Most kiderült hogy össze lettünk velük vonva véglegesen és az én részemről meg is lenne a dolog, de ő nem ismer engem túlságosan, ráadásul mindig a barátnőivel lóg... Évnyitó óta nem tudok rendesen aludni, mert mindig csak Ő jár a fejemben... Először fel kéne magamra hívnom a figyelmét, erre valami tipp? és érdemes osztályon belül ilyenbe belemenni? Alvási problémáim lesznek még 1 darabig, de hülyeséget nem akarok csinálni...
F/16
Sztem se jó dolog , nem véletlen a mondás , hogy házi nyúlra nem lövünk .
Sajnos nagy a valóság alapja , én is utáltam jó ideig hogy a volt barátnőm mamája a szomszédom és lényegében az egész nyáron még utána találkozgattunk :) És én még ha akartam el is tudtam kerülni , de ha egész nap össze vagytok zárva ... hát én tuti nem vállalnám be .
24/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!