Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fahey kérdése:
Lányok (és nők), ti randiznátok egy 45 kilós fiúval?
Figyelt kérdés
170 cm magas.2021. dec. 20. 04:05
11/18 anonim válasza:
Én vagyok 179/51 és én is túl vékony vagyok. Szóval nem. Minimum 60 kiló.
12/18 anonim válasza:
170/51 akart lenni, nem 179
Előző voltam.
13/18 anonim válasza:
Ismerkedtem egy hasonlo adottsagokkal rendelkezdö felnött ferfivel. Igaz Ö kb 175 / max 60 kilo volt. Annyira aranyos, kedves, odaado volt, öszinte, jol ereztem vele magam, de valahogy nem tudtam vele elkepzelni a tesi kapcsolatot - olyan vekony volt, nem vonzodtam hozza. Persze,tudom nem tehet rola, de valahogy megis kiabranditott
14/18 anonim válasza:
Majd ha idősödsz menni fognak rád a kilók, de az sem látványosan. 180 centimre én is voltam már 60 kilós majd 70, most 80. 80 kilósan is vékony vagyok, de már nincs beesve az arcom, mint ahogy általános iskolás fotókon is látható volt(jóisten). Inkább izomban ment fel, de az fenékre és combra, vádlira, mellkasra. A karom nem a kifejezetten nagyon-nagyon vékony, de nem is egy büszkén megmutatom féle. A csontozatom is lehet erős, mert inkább 70kgnak néznek, mint 80nak. "Rostos" vagyok én úgy mondom. XD Szóval a súlyommal nekem is vaannak problémák. Azt vettem észre az átlag testalkat is még vékony manapság. A krumpliforma az elfogadott sokaknál. Ha így érzed jól magad, maradj ilyen ne válj te is krumplivá, de mint írtam idővel ez úgy is változni fog. Hamar megnyúltál, gondolom te voltál a legmagasabb a suliban. Te álltál a tornasor elején. Az 50kg-ot azért próbáld elérni egy hónapon keresztül mondjon naponta többször étkezel, de nem ugyanannyit, hanem vele arányosan 2szer annyit. Az is elég, ha megkensz magadnak valami kenyeret és pc közben elmajszolod. Vitamint is szedj! 1 hónap után pedig elkezdhetsz edzeni otthon napi fél órát. Lépcsőzés, gugolás, fekvőtámasz. Az alvás időd szigorúan 8 óra legyen, ne kevesebb. Kávé fogyasztást szüntesd be. Igyál sok folyadékot.
15/18 anonim válasza:
Csoda, hogy él még.Nem hiszem el, hogy létezik ilyen egészséges felnőtt férfi.
16/18 anonim válasza:
Hű nem. Én 160/54 vagyok. Valahogy nem tudom elkepzelni, hogy egy nálam ennyivel cingárabb férfivel legyek
17/18 anonim válasza:
Nem. Valami nem oké veled, gondolom testképzavar, anorexia vagy hasonló dolog áll mögötte. Én 152 cm vagyok és nehezebb vagyok nálad 5 kilóval...
18/18 anonim válasza:
dec. 20. 08:20
azt nem írtad le, milyen magas vagy. De ha 170 centisen vékonynak érzed magad, akkor veled is probléma van, nem csak a kérdezővel. Mentális baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!