Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy szólitsam le a lányt az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy szólitsam le a lányt az osztályombol?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Első évem gimiben és nagyon megtetszett egy lány az osztályombol. ez az 1. hetünk a suliban és őszintén szólva nem nagyon tudom hogy miröl beszéljek vele...hogy mennyek oda hozzá,mert mindig a barátnőivel van.. :S

Tanács ? :)

2010. szept. 6. 21:06
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
ne, ne, ne!! Osztálytárssal inkább tényleg ne! Én is csak annyit mondhatok, hogy "tapasztalat".. :S
2010. szept. 8. 19:05
 12/14 anonim ***** válasza:
0%
genny vagy
2010. szept. 8. 19:09
 13/14 anonim ***** válasza:

Nekem ugyan ez a bajom csak nem azt osztálytársam a lány.

sokszor szoktam lányokat leszolitani és ismerkedni szal ez nem új nekem de most teljesen lefagytam XD állitólag nagyon kis csnedes csaj szóval még az se lehetne hogy nagyon elküldene melegeb éghajlatra. ő is állandóan a bnőivel van és teljesen leálltam :( nem merem leszólitani. sztetetk mit csináljak?

2010. szept. 8. 19:42
 14/14 anonim válasza:
én szerintem a legjobb ha bnökkel haverkodsz és csaj aki tetszik neked arra az elején ne vesd rá magad olyan tök egyszerűen barátkozz velük, mert egy bnök ha nem csip téged akkor véged van. DE ha bírnak akkor nagy segítség lehet h ök is fognak össze hozni téged a csajjal (persze ez terv) szerintem a bnöit puhidcsd meg az fontos!!!!
2010. szept. 8. 21:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!