Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szép hölgyikék és csajszikák! Randiznátok egy physicában járatos, intellectualis humorú férfiúval?
Mondjuk leszólít titeket egy menőségileg minőségi kinézetű, stylusos alpha male, és csábító szövegeivel úgy megbombáz, mint Fermi és Otto Hahn neutronnal az uranium isotope-okat. Egyszerre elsétál mellettetek az alpha egy haverja, és odaszól:
- Helló, mr. Röntgen!
Mikor megkérdezitek az alpha férfiút, honnan a furcsa nicknév, a gentleman pasi lejjebb tolja Ray Ban napszemüvegét, cinkosan rátok kacsint, majd közlendőzi:
- Hahh, sexy lady, nem tudtad? Nem csak a radioactive, de a sexualis kisugárzás mértékét is röntgenben szokták megadni!
Voltak már ezek régebben is, szerintem izzadtság-szagú, eröltetett ez a kétségbeesett "menőcsávós" szöveg, írásmód.
A kérdésben lévő feltételezgetések is a rendkívül nagy bizonytalanságodat tükrözik.
Ahogy pedig a másik nemet megnevezed, az sem megtisztelő.
Férfiként írtam előzőt is meg ezt is.
Ne értsd félre, segíteni akarunk!
Ez itt egy MEGELŐZÉS!
AZ írásoddal és a stílusoddal bántasz másokat körülötted!
Fejezd be a "menőrést", sikerülni fog!
Csak elhatározás kérdése!
Valahol mélyen van benned egy normális ember, engedd ki!
Ez most gyengébb lett a többitől:
1. Továbbra is erőltetett, pseudoentellektüel a magyarban is használt szavak külföldies leírása/helyettesítése.
2. A Röntgent, mint mértékegységet, bő 30 éve nem használják, Gy és Sv van helyette. Arról nem is szólva, hogy szerintem az aktivitás és dózis közötti különbséggel sem vagy tisztában...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!