Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Most ha azt kérdezi, 'hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most ha azt kérdezi, 'hogy mit csinálnánk a randin?', akkor mire lehet egy ilyen pasitól számítani?

Figyelt kérdés
Kérdeztem tőle, hogy még nem randiztál soha? Azt mondja, de... Akkor nem értem a kérdést.

2021. dec. 17. 20:38
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
25%
Jaaaaj ...legyel kreativ
2021. dec. 17. 20:49
 2/11 anonim ***** válasza:
96%

Kontextustól függően:

-hova mentek?

-mi lesz a program?

-mit engedsz

Most hirtelen ennyi jutott eszembe, de te tudod.

2021. dec. 17. 20:53
 3/11 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem ez egy béna próbálkozás arra, hogy szexuális útra terelje a beszélgetést. Gáz.
2021. dec. 17. 20:54
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Ez hangsúlytól, kontextustól függ.

Vagy tényleg azt akarja kipuhatolni, hogy milyen randit szeretnél, van-e valami program ami vonzz, pl korizni vagy moziba mennél inkább.

Ha ilyen nyomulós görény alkat, akkor kb igen, azt tudom elképzelni mint amit a hármas írt. Mondjuk az ilyen már az elejétől kezdve csak a kefélésre gondol, kétértelmű viccei vannak, fura úgy általában.

De ha nem adott ilyesmire jelet, akkor csak szimplán az érdekli milyen randit szeretnél, nem akar valami klisé helyre elrángatni.

2021. dec. 17. 21:04
 5/11 A kérdező kommentje:
Voltak utalásai. Többször leírtam, h nem szexelek senkivel elsőre. Szóval tőlem hiába vár ilyet
2021. dec. 17. 21:17
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Semmi jóra..
2021. dec. 17. 21:26
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
ez már nem jól kezdődik.
2021. dec. 17. 21:36
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha már utalgatott, akkor a 3-as válaszolóval értek egyet.
2021. dec. 17. 22:24
 9/11 anonim ***** válasza:
76%
Kèpei és a a szemèlyisege kompenzàl? vagy miért tartod meg egy ilyen fatöküvel a kontaktot?
2021. dec. 17. 23:09
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Elsőre az jutott eszembe, hogy tőled várja, hogy kitaláld a programot. Viszont így, hogy már utalgatott, lehet tényleg arról érdeklődött, hogy nem lesz-e mégis szex vagy legalább valami más. Amennyiben erről van szó, én biztos nem ismerkednék vele tovább.
2021. dec. 17. 23:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!