Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most ha azt kérdezi, 'hogy mit csinálnánk a randin?', akkor mire lehet egy ilyen pasitól számítani?
Figyelt kérdés
Kérdeztem tőle, hogy még nem randiztál soha? Azt mondja, de... Akkor nem értem a kérdést.2021. dec. 17. 20:38
2/11 anonim válasza:
Kontextustól függően:
-hova mentek?
-mi lesz a program?
-mit engedsz
Most hirtelen ennyi jutott eszembe, de te tudod.
3/11 anonim válasza:
Szerintem ez egy béna próbálkozás arra, hogy szexuális útra terelje a beszélgetést. Gáz.
4/11 anonim válasza:
Ez hangsúlytól, kontextustól függ.
Vagy tényleg azt akarja kipuhatolni, hogy milyen randit szeretnél, van-e valami program ami vonzz, pl korizni vagy moziba mennél inkább.
Ha ilyen nyomulós görény alkat, akkor kb igen, azt tudom elképzelni mint amit a hármas írt. Mondjuk az ilyen már az elejétől kezdve csak a kefélésre gondol, kétértelmű viccei vannak, fura úgy általában.
De ha nem adott ilyesmire jelet, akkor csak szimplán az érdekli milyen randit szeretnél, nem akar valami klisé helyre elrángatni.
5/11 A kérdező kommentje:
Voltak utalásai. Többször leírtam, h nem szexelek senkivel elsőre. Szóval tőlem hiába vár ilyet
2021. dec. 17. 21:17
8/11 anonim válasza:
Ha már utalgatott, akkor a 3-as válaszolóval értek egyet.
9/11 anonim válasza:
Kèpei és a a szemèlyisege kompenzàl? vagy miért tartod meg egy ilyen fatöküvel a kontaktot?
10/11 anonim válasza:
Elsőre az jutott eszembe, hogy tőled várja, hogy kitaláld a programot. Viszont így, hogy már utalgatott, lehet tényleg arról érdeklődött, hogy nem lesz-e mégis szex vagy legalább valami más. Amennyiben erről van szó, én biztos nem ismerkednék vele tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!