Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ilyenkor mi van?
Beszélgettem pár napot egy fiúval (23) és úgy voltunk mind ketten találkozzunk és akkor majd folytatjuk. Találkoztunk is majdhogy " kutyafuttában" kb 40 percet beszélgettünk kinek milyen napja volt mesélt egy két dolgot stb. Mivel úgy voltam ne késse le a vonatot lehet hamar elindultam a busszal. Adott puszit a végén az elején nem. Mondta ha hazaér akkor majd ír hát azóta se semmi.
Buszon írtam neki hogy köszönöm hogy szánt rám időt. Este felé nem reagált, írtam hogy nyugodtan megmondhatja ha nem akar semmit. Meg se nézte egyik üzit se a messenger szerint( bár az értesítésbe letudja nyitni és elolvasni) azóta se semmi.
Ezt vehetem egy " nem akarok semmit" üzenetnek ugye?
Nem lehet hogy picit túlságosan nyomulsz? Évvel akár el is ijesztheted..
Meg köszönted neki, oké.. Majd el olvassa vagy ír.
Ha még nem akkor egyértelmű.
Én a magam nevében azt tudom mondani, hogy ha érdekel egy lány, naponta több üzenetet is váltok vele, de minimum 1 üzi/nap.
Ha nincs jövője a dolognak, akkor se tűnök el napokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!