Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Irtam eggy verset csajozáshoz....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Irtam eggy verset csajozáshoz. Vélemény?

Figyelt kérdés

Cím: Randizzál velem?!

Téged nagyon tiszteletbe tartalak

Szép vagy sexy remélem meg tapizhatlak.

MEg csókkolnálak tégedet szivesen

Legyél a barátnöm énnekem.

Nagyon szeretnék veled randizni

Meg gyorsan párba össze állani

Jönni menni hesszelni

Esténkint nagyot sexelni.

Elvinélek shopingolni

menő cucokat vásárolni.

Ha kel előtted izmokat feszitgegek

Hogy férfiassan el csábítcsalak tégedet.

2021. dec. 17. 19:05
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__randi..

Ő az, persze még számtalan kérdését linkelhetném, de talán ez a kedvenc költeményem tőle mostanában:D

Már a múltkori versednél is javasoltuk, hogy társulnod kellene vele, ketten együtt elpusztíthatatlanok lennétek.

2021. dec. 18. 20:15
 12/15 anonim ***** válasza:
Alpha male műve nyomokban humort tartalmaz ezzel ellentétben.
2021. dec. 18. 21:42
 13/15 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom, nekem alpha male is szörnyen erőltetett, de tény, hogy az ő esetén még irónia, esetleg kicsi szellemesség tetten érhető.
2021. dec. 19. 08:11
 14/15 anonim ***** válasza:

Ez a Kérdező meg egy egészen másfajta kategóriát képvisel. Ahhoz is kell egyfajta jó humorérzék, hogy valaki így elő tudja adni, hogy egyszerű, ösztönös, butácska, aki ezeket a verseket a legkomolyabban gondolja.

Nyilván nem komolyak ezek, ahogy Alpha Male sem az, sokszor én szégyellem magam, mikor a rengeteg humortalan, savanyú kommentárt olvasom alattuk. Szerintem elég sivár élete lehet azoknak, akik ezeket halál komolyan veszik, aláhányva valami gyűlölködő, besavanyodott kommentet.

2021. dec. 19. 08:43
 15/15 anonim ***** válasza:

Ja, félre ne érts, nekem ezekkel nem ez a bajom. Alpha Male nekem olyan embernek tűnik, aki ilyen pimaszul szellemesnek tartja magát, miközben amúgy elképesztően izzadtságszagú és kiszámítható minden vicce. Kicsit olyan, mint egy gimis rockzenekar gitárosa, aki csak a sulifolyosón adja az alti rocksztár szerepét, miközben amúgy teljesen átlagos ember, a próbateremben meg csak alibizik.

Erről a versikéről viszont nem tudom eldönteni, mi a véleményem. Egyfelől simán el tudom hinni róla, hogy egy suttyó gyökér úgy gondolta, ír egy ilyen zsiványan szemtelennek szánt versikét, amiben azt a labdát játssza ki, hogy vagányan táncol a tahóság és a pimaszság határán; csakhogy közben nem veszi észre, hogy a primitív stílusa miatt más okból ugyan, de így is úgy is végtelen türhő a végeredmény.

Ugyanakkor azt is simán el tudom hinni, hogy valaki pontosan ezt a végtelenül idióta szerepet játssza el trollkodási célból. Ebben az esetben viszont zseniális a cucc, mert tényleg egy valid karatkert jelenít meg, létező motivációval, ráadásul hiba nélkül.

Ha az első az igaz, akkor Alpha Male-nek adok annyi plusz pontot, hogy neki legalább van valamiféle szókincse, és iróniaérzéke, még ha túl is értékeli saját magát. Ha viszont a második, akkor megemelem a kalapom, mert pontosan az a paródiaérzék és alázat jelenik meg, amit Alpha Male csak imitálni próbál.

2021. dec. 19. 20:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!