Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hozza fel állandóan ezt a témát?
Figyelt kérdés
Tinderen ismertem meg egy srácot. Első randin csak sétálgattunk. Aztán két hétig nem tudtunk találkozni. Tegnap délben együtt kávéztunk az is kellemes volt bár volt egy fura dolog.
A kávézó kiválasztásánál nagyon erősködött hogy hova menjünk, de én mondtam hogy vissza kell menjek dolgozni így csak egy órám van. Erre csak erőltette hogy nem baj eljön értem kocsival. Végül csak belátta hogy logikusabb az általam ajánlott hely és ott kávéztunk.
Erre ma reggel írt hogy össze futhatnánk ma. Írtam neki, hogy egy barátnőmnél vagyok, egy másik városban (ezt egyébként említettem is neki a randink végén). Erre ő: hogy nem baj, van kocsim, hova menjek érted...
Most komoly én vagyok a hülye vagy nektek is ez olyan fura lenne? Mi ez az állandó kocsizási mánia? Meg miért kell így ráakaszkodni a másikra?
Esetleg komolyan érdekled és szeretne minél több időt a megismeréseddel tölteni. Sokan azért regisztrálnak társkeresőre, hogy megtalálják a párjukat.
Ja igen... meg vannak azok akik ingyen figyelemre vágynak.
Majd mindenképpen írj ki egy kérdést arról is, hogy miért nem keres, ha megunta, hogy feleslegesen ugrál neked.
38N
2021. dec. 16. 13:45
2/21 anonim válasza:
Ennek inkább örülni kellene, hogy egy normálisnak tűnő pasas érdeklődik irántad.
2021. dec. 16. 13:46
3/21 A kérdező kommentje:
Jesszus... nem az a gond, hogy érdeklődik. Hanem hogy elmondom hogy ma nem leszek itthon, máshol vagyok. Erre ő jön azzal, hogy de elmegyek érted ide meg oda. Annyira felfoghatatlan hogy az embernek rajta kívül van élete, és nem minden szabad percemet vele akarom tölteni. Plusz két randi után nekem még ő vadidegen, nem fogok beülni egy kvázi idegen kocsijába.
2021. dec. 16. 13:51
4/21 anonim válasza:
Ez csak egy jó pont. Szeretne megragadni minél több alkalmat hogy veled legyen. Értem utazott a párom 200 km autóval csak azért hogy 2 órát velem töltsön.
2021. dec. 16. 13:53
5/21 anonim válasza:
Inkább menekülj ...mit nem ért meg abból amit irsz ?
2021. dec. 16. 13:55
6/21 anonim válasza:
Hát, erőszakosnak tűnik, aki kb. tesz rá ,hogy te függetlenül épp mást terveztél, "majd ő, a hősies gépjárművével megoldja". Nem szimpatikus, óvatos lennék. Szerintem ki akar sajátítani, és nárcisztikus gyanúim is vannak vele kapcsolatban. 49f
2021. dec. 16. 14:01
7/21 anonim válasza:
Nekem is elég fura lenne. :D Egyrészt már az is baj, hogy nem figyel arra, amit mondasz, meg az is, hogy ennyire rád akarja erőltetni magát. Arról nem is beszélve, hogy ennyire nincs más dolga? Már elnézést. :D
2021. dec. 16. 14:04
8/21 anonim válasza:
Szerintem is kicsit sok a ragaszkodása. Szép és kedves dolog, hogy veled lenne, de egy ismerkedés elején ez sok és fura. A creepy a legjobb jelző ami eszembe jut.
2021. dec. 16. 14:05
9/21 A kérdező kommentje:
Az utolsó nagyon jól megfogalmazta, pontosan ezt érzem én is, hogy kissé fullasztó ez a ragaszkodás.
2021. dec. 16. 14:18
10/21 anonim válasza:
Nemtudom miért fullasztó ha valaki erdeklodik irántad és veled akar lenni. Ez hogy elmegy érted kedves gesztus.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!