Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Komolyan lehet venni olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Komolyan lehet venni olyan nőt, aki szexel a második randin?

Figyelt kérdés
Az elsőn még csók sem volt.
2021. dec. 14. 12:57
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
100%
38: Csak azért tettem fel ezeket a kérdéseket, mert számomra, aki szintén bűnronda nő vagyok, elég hihetetlen a dolog. Azt még csak-csak el tudom képzelni, hogy "könnyen" találnék valakit, na de hogy a minőség nem lenne nagyon, iszonyatosan erősen kifogásolható, az gyakorlatilag kizárt.
2021. dec. 14. 17:40
 42/45 anonim ***** válasza:
0%

41.

Pénzért nagyon szép selyemfiúk foglalkoztathatóak, ahogy ronda férfiaknak meg ott vannak a normálisabb prostik. Mindkét fél elérhet így, olyan külsejű embereket, ami "normál körülmények között" lehetetlen volna.

Boldogság pedig amúgy sem egy létező fogalom, általában azt nevezzük annak, amikor valakinek épp egy ideje nem történt olyan esemény az életében ami kifejezetten rossz volna.

2021. dec. 14. 17:51
 43/45 anonim ***** válasza:
0%

#42: Semmi hihetetlen nincs abban, hogy az elvárásaid az egekben vannak. És jó helyen is jársz! Nézz már körül: Itt nőként mindenki, mindenért panaszkodik és mindig áldozatnak állítja be magát.

Értelemszerűen, ha ebből a szintből kiszakadnál, akkor nem ijesztenéd el a férfiakat rondaként sem.

(Plusz, nézd már meg a pontozásokat. Sima beszólások felpontozva. Érvelések lepontozva.)

2021. dec. 14. 19:27
 44/45 anonim ***** válasza:

43.

Itt már egy ideje nem megy más, mint különböző csoportok összecsapásai, aminek azért nem vetnek gátat az oldal üzemeltetői, mert így lesz jó sok komment, meg érdeklődés. Az, hogy ez sokszor az óvodai homozóharcok és az iskolai kajacsaták szintjén áll, az nem probléma.

Minden csoportra értem, mert sajnos mindegyik, csak felmondja a saját "kötelezőjét", nem gondolkodnak öntudatosan.

2021. dec. 14. 19:32
 45/45 anonim ***** válasza:

#44: Akkor most állj már neki elolvasni, amiket írt a 2 fél. Tettem fel kérdéseket is, nem kaptam rájuk választ, csak beszólást. Érveket is hoztam, a másik oldal csak tipródott. Óvoda itt most csak egyik oldalról ment.

Pont, hogy gondolkodom. Ha kérdeznek, képes vagyok válaszolni. Ha valamivel nem értek egyet, cáfolom, nem csak annyit írok, hogy "jajj, ez butaság", mert sérti az egóm.

2021. dec. 14. 19:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!