Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon elbénáztam ezt a helyzetet? Írjak a férfinak, vagy hagyjam inkább?
Ebbe semmi béna nincsen, nem hiszem, hogy ezt lezárásnak venné. Ha sötét van, teljesen általános elköszönés a jó éjt.
Egyébként abból se lenne katasztrófa, ha írnál neki (mármint valami általánosat), az, hogy randi után ki ír előbb a másiknak igazából teljesen mindegy, ezen szintén nem múlik semmi, viszont magyarázkodni teljesen értelmetlen lenne emiatt, azt ne tedd semmiképpen.
Nagyon kedvesek vagytok, köszönöm mindenkinek a biztató, segítő válaszát, kicsit meg is nyugodtam, mondjuk azt tényleg sajnálom, hogy nem ír. Várok akkor még holnap estig, és ha addig sem történik semmi, akkor írok én valami egyszerűt.
Rendben, majd megírom, ha van valami fejlemény :)
Drukkolunk neked.
Nyugalom, rendben lesz!
Írt, képzeljétek, minden rendben! :)
Én még csak nemrég keltem, de már várt az üzenete.
Tényleg jó, hogy nem írtam neki egyből még tegnap, köszönöm nektek a sok hasznos, segítő választ. Valóban kicsit túlfeszültem :D
Őszintén örülünk!:)
Tényleg csak annak lehet segíteni, aki hagyja. Minden jót nektek!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!