Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Harmadjára kezdjük újra. Mit tegyek ?tudom,hosszú lett.
Kétszer normál kapcsolatkent volt titulálva, de mivel a kötődési kialakulásaink eltérőek,így én sokkal hamarabb tudtam kötődni. O már a kapcs elején mondta,hogy n6 éves kapcsolatában is kb 2 év után érzett kötődést. Én ezt nehezen tudtam megérteni és mivel szerelmes lettem, sokat is szerettem volna vele lenni ,ami neki sok volt. Köv alkalom is ilyen lett
Most harmadjára azt mondta, hogy ne tekintsem ezt kapcsolatnak ,így hátha feken tudom magamat tartani és nem leszek vele erőszakos az erzelmeimmel. Konkrétan ez most szexkapcsolat és azt mondta,ha hagyok neki időt,teret ,akkor idővel fog tudni kötődni csak én változzak.
Azt mondta, tudja nem könnyű és elfogadja ,ha nemet mondok,megérti,de ő harmadjára normal kapcsolatkent nem fogja velem csinálni, előtte változzak és utána részéről nincs akadálya a komolyabbnak. Mi a véleményetek ?
Miért kell ez neked?
Szerintem is csak kihasznal, és szexre megy. Amikor akar akkor elovesz.
Lehet hogy lenne más lány is neki, de tudja h te mindig ugrasz neki. És minden hulyeseget elhiszel neki amit Ő mond.
Engedd el a fenébe.
Nekem is volt ilyen kapcsolatom.
Állandoan távol tartott magátol de reményeket lobogtatva meg nem kellett volna állandoan érte változni mikozben ő értem semmire nem volt hajlando.
Felemelő, felszabadíto volt utána egy uj kapcsolat, amiben abszolut szeretnek! Es boldog vagyok. Es nem kell szeretetmorzsákért kuncsorognom, mint éveken át az előzővel a rémálomban.
Én értem kérdező, hogy ő azt mondja változz és akkor működik, csak ezzel van pár probléma.
1. Egy kapcsolat azért is működhet jól ha mindkét ember tesz hozzá, és mindkét ember változik, azaz komprumisszumot köt. Tehát itt neki is változni kellene, nem csak neked.
2. Ideális nője lennél ha változnál. Azaz számára azaz ideális társ, akit olyanra formálhat amilyenre ő akarja. Tehát te nem vagy neki az, csak ha olyan leszel amilyet ő elképzel. Ez pedig így nem szerelem. Ő egy saját maga által elképzelt képet, képzelgést szeret.
3. Téged állít be egyedüli hibásként, mintha csak rajtad bukna el a dolog, holott egy kapcsolat két emberről szól. Nem lenne semmi baj ha megértene téged, de az hogy ultimátumot ad, hogy vagy Te változol, vagy nincs tovább, az elég nagy tahóság. Főleg, hogy szakít, majd ő keres megint.
Összességében nyilván változnod kell neked is, én is ilyen ragaszkodó voltam, majd később amikor már megszoktam, hogy a párom mellettem van, nekem lett több térigényem. Összeköltöztünk és hiányozni kezdett a magány.
De az, hogy két év után kezd kötődni... Ki az az épelméjű aki ezt kibírná?? Addig meg legyél a haverja vagy mi? Na ne szórakozzunk. Egy kapcsolatot fel kell építeni szépen, gondozni kell, ami azt jelenti,hogy egymásra figyelnetek kell. Neki is rád. Sajnos volt ilyen pasival dolgom. Borzasztóan fájt, borzasztóan meggyűlöltem a végére, de szerencsére képbe jött a jelenlegi párom, aki megmutatta milyen ha szeretnek.
32-es
Ugyanaz az írási stílus. Mindkét kérdést ugyanaz írta ki.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!