Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Harmadjára kezdjük újra. Mit tegyek ?tudom,hosszú lett.
Kétszer normál kapcsolatkent volt titulálva, de mivel a kötődési kialakulásaink eltérőek,így én sokkal hamarabb tudtam kötődni. O már a kapcs elején mondta,hogy n6 éves kapcsolatában is kb 2 év után érzett kötődést. Én ezt nehezen tudtam megérteni és mivel szerelmes lettem, sokat is szerettem volna vele lenni ,ami neki sok volt. Köv alkalom is ilyen lett
Most harmadjára azt mondta, hogy ne tekintsem ezt kapcsolatnak ,így hátha feken tudom magamat tartani és nem leszek vele erőszakos az erzelmeimmel. Konkrétan ez most szexkapcsolat és azt mondta,ha hagyok neki időt,teret ,akkor idővel fog tudni kötődni csak én változzak.
Azt mondta, tudja nem könnyű és elfogadja ,ha nemet mondok,megérti,de ő harmadjára normal kapcsolatkent nem fogja velem csinálni, előtte változzak és utána részéről nincs akadálya a komolyabbnak. Mi a véleményetek ?
#18 Azt hogy valaki lelkileg sérült-e ő maga sokszor nem is látja. Szerinted miért járnak az emberek pszichológushoz? Vagy egyedül észreveszik, hogy valami lelki bajuk van, vagy mások hívják fel rá a figyelmüket. A kötődési minták pl. gyerekkorban alakulnak ki mindenkiben. Nem hinném, hogy bárki emlékezni tudna kicsi korára, hogy mi történt vele akkor, és hogy ebből kifolyólag van-e kötődési problémája. Ezekről senki nem tehet, nem lehet befolyásolni azokat az eseményeket amik kicsi korban történtek.
Egyszer én is ismertem valakit aki hasonlóan működik, de ő nem 36 éves, hanem jóval idősebb.
#23 Abban nyilvánult meg, hogy mindent kontrollálni akar, ő dönt minden komolyabb témában. A másik vagy igazodik, vagy mehet amerre lát. Nem lép ki a komfortzónájából, nem hajlandó a legkisebb változtatást sem végrehajtani az életében, pedig közben saját bevallása szerint is szenved ebben az állapotban. Nála is a szex a gyógyír mindenre. A viták is szexel vannak elintézve (vagyis nincsenek). Ha adsz szexet, akkor kedves veled, ha nem, akkor nagy lelkiismeret-furdalást tud benned kelteni. Egy csomó más módon képes magához kötni (már ha hagyja a másik), és még a másik érzi bűnösnek magát ha elhagyja, vagy meg meri élni az érzelmeit.
Persze nem szabad ebbe belemenni, mert ez nem normális pszichés állapot egyik embernek sem. Egyszerűen két olyan embernek kell együtt lenni akik egymáshoz valók minden téren!
Ja, most majd jönnek a tegnapi lepontozók akik magukra ismertek abban amit tegnap is leírtam egy kérdezőnek. Garantálom ezt is magára veszi egy két ember. Úgyhogy akinek nem inge NE VEGYE magára!
Utolsó : O is teljes kontrollmanias , azt mondta, O szereti hozni a szabályokat. Azt is elmondta sokszor ,hogy változni senki kedvéért nem volt soha hajlandó és egyébként is már túl öreg hozzá. A szexben is a kontrollra törekszik ,de ez nekem nem probléma. Ez akkor egy súlyos pszichés állapot ?
De nálam sincs valami rendben ,mert egyszerűen képtelen vagyok kiszállni belőle. Mikor szakítottunk kétszer ,mindig akkor keresett meg, mikor úgy éreztem már kicsit túl mvagyok rajta. Most megint vissza. Csak tartom magamat ,hogy ne olyan legyek mint voltam. Mert én tudom H képes vagyok y változásra
"elmondása szerint a szexen át szereti meg a nőt. Csak épp évek alatt."
Ez a csávó csak kihasznál. Az a baj, hogy ezt nem fogod soha belátni, és tovább rinagtod magad abban a hitben, hogy majd egyszer megszeret, és amúgy is a te hibád, hogy most nem szeret eléggé.
Azt tudd, hogy ő megaláz és magában kiröhög téged, amiért beveszed a szar dumáját. Hazudik, mert tudja, hogy annyira odavagy érte, hogy konkrétan önként felajnálkozol ingyen puncinak, anélkül, hogy cserébe bármit kapnál.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!