Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek miért számít annyira, hogy egy pasi milyen magas? Még is mivel jobb egy 190 centis mint egy 180?
Nem értem mit számít ez, senki nem maga választja meg, hogy mekkorára nő.Biztonságérzet?Kitől akarjátok biztonságban érezni magatokat?Vagy mitől?Én még soha nem tapasztaltam, hogy egy lánynak félnie kéne valamitől is.Ezért találták ki a rendőrséget, ők megvédenek mindenkit.
Vagy a hülye magassarkúitok miatt?És akkor mi van, ha egy pasi nem magasabb nálatok ha van rajtatok magassarkú?Összedől a világ?
Nem értem miért mindig az egyre magasabb pasikra buknak a nők, nektek mindig a legnagyobb kell.Miért?Miért jó az ha valaki nagy?Azt gondoljátok, hogy akkor erős?Mire kell az erő?
Egy pasi személyisége miért nem érdekli a nőket?
Utolsó, jó látni, hogy ilyen is van:)
Konklúzió: minél magasabb egy pasi annál jobban tapadnak rá a nők, feltéve ha normális.Tehát megéri colosnak lenni:D
És az izmokkal ugyan ez a helyzet.
17:11-es vagyok; Az izom kifejezetten visszataszító. Szerintem. ;)
Eléggé másvagyok mint a legtöbb lány/nő. Ez van. :D
Jó, hogy más vagy:)
Ilyen csajokat fogok keresni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!