Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Melyik férfitípus szimpatikus...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik férfitípus szimpatikus az alábbiak közül apának, férjnek?

Figyelt kérdés
2021. dec. 1. 23:16
A kérdező szavazást indított:
Ragaszkodó, de jó szívű, aki minden problémát empatikusan igyekszik megoldani, minimális erőszak nélkül.
Olyan ember, aki magának való, rá hagyja a dologat a másikra, nem szól semmit, csak ha konkrétan megkérdezik, mit gondol.
Szigorú arcú, domináns férfi, aki nem tűri az ellentmondást, és a gyerekeket maximalizmusra, neveli.
37 szavazat
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Huha, a férjem (és gyermekeim apja) egy ragaszkodó, jószívű, szigorú arcú férfi, aki nagyon is törekvésre neveli a gyerekeket, sokszor viszont konfliktuskerülő és rám hagy dolgokat. Keveset beszél és csak akkor, ha van tartalmi mondanivalója. Most akkor...?
2021. dec. 1. 23:17
 2/11 A kérdező kommentje:

Kifogtál egy olyat, aki a három fúziója. 😅

Talán szavazz úgy (ha akarsz), amelyik tulajdonságot a legjobban szereted benne.

(jó férjed lehet, gratulálok hozzá)

2021. dec. 1. 23:19
 3/11 anonim ***** válasza:
54%

Az elsőt tartom ideális apának, mégis ebből a kategóriából látom a legkevesebb sikeres férfit. Egyszerűen, mintha ők hiába lennének alkalmasak apának, alig értékeli valaki.

A harmadik kategóriájúak meg tökéletesen alkalmatlanok apának, mégis nekik potyogtatnak előszeretettel gyereket.

2021. dec. 2. 00:10
 4/11 A kérdező kommentje:
A harmadik kategória a legjobb. Én is olyan apa szeretnék majd lenni, ha idősebbnek leszek. Bár, az még messze van.
2021. dec. 2. 00:11
 5/11 anonim ***** válasza:
90%

Nincs olyan, hogy legjobb. Mind a három típus kifuthat toxikusba vagy káros szélsőségbe.

Egy szigorú apa is lehet jó, ha van benne empátia, következetesség és egyben rugalmasság is.

Ez a kérdés kicsit ilyen nesze semmi, fogd meg jól. De már megszoktuk itt a gyakorin az értelmetlen kérdéseket.

2021. dec. 2. 01:06
 6/11 anonim ***** válasza:
84%
20 éves vagyok. Az elsőt én is elfogadnám apának.😅
2021. dec. 2. 02:38
 7/11 anonim ***** válasza:
90%
Az első kategóriába sorolnám a férjem, csodálatos ember, férj és édesapa.
2021. dec. 2. 03:39
 8/11 anonim ***** válasza:
71%
Mindenképp az első illene hozzám, mivel az utolsó inkább én vagyok :p
2021. dec. 2. 05:21
 9/11 anonim ***** válasza:
33%
A jószívű férfiakra a valóságban úgy látom nincs igény. Ezt a környezetemben figyeltem meg.
2021. dec. 2. 06:20
 10/11 anonim ***** válasza:
57%

Nem a jószívű, kedvesekre nincs igèny, hanem aki a jószíve mellett semmilyen pozitív, férfias tulajdonságot nem tud felvonultatni.

A jószívűekre van igény, viszont még ha jószívű is, ne legyen félénk, határozatlan, önbizalomhiànyos, és szociális fóbiás sem. Munkàban pedig ne legyen szolgalelkű és ambíciótlan. Az a baj, hogy akit itt kedves jószívűként szoktatok definiálni, inkább az előbb felsorolt tulajdonságok szoktak rájuk illeni. Azok miatt nem sikeresek.

2021. dec. 2. 08:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!