Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ez csak nekem fura picit?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez csak nekem fura picit?

Figyelt kérdés

Pár hónapja randiztam egy sráccal kétszer. Aztán az egyetem miatt elfoglalt voltam, nem találkoztunk 2 hétig. Majd utána kiderült hogy ebben a két hétben ő megismert egy másik lányt, ezért többet nem találkoztunk.

Most egy hete a Tinderen összematcheltünk, azóta dumálunk. Tegnap este aztán előállt azzal, hogy ma este felmehetnék hozzá filmezni.

Én meg nem tudom.... valahogy olyan fura hogy hónapok óta nem is láttam most meg menjek fel a lakására. Félre értés ne essék amikor találkoztunk kedves, rendes srácnak tűnt, nem hiszem hogyha felmennék bármi rossz történne. Csak nekem fura hogy nem egy kávéra hív el vagy ilyesmi, megszólalt a vészcsengő a fejemben és nem tudom mit tegyek. Szerintetek?

2021. dec. 1. 13:00
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván a lényegre akar térni, nem akar kávézgatni. Más csajt után sem véletlen nézett, nyilván kapcsolatot nem akar veled, de dugásban benne van. Ettől még lehet valaki "rendes". Te döntöd el, hogy neked megfelel-e.
2021. dec. 1. 14:08
 12/37 A kérdező kommentje:
Nem hiszem amúgy, mert olyan kis félénk, lassan haladó srácnak tűnik. Na majd kiderül, azért köszi a válaszokat.
2021. dec. 1. 16:42
 13/37 anonim ***** válasza:
100%
Persze. Egy szent szűz..
2021. dec. 1. 16:43
 14/37 anonim ***** válasza:
100%

Nem is tudom mikor olvastam legutóbb ilyen naiv nőt, mint a kérdező.. 😂

Menj csak

2021. dec. 1. 17:35
 15/37 anonim ***** válasza:
100%
Beszarok a mai kérdéseken. Tényleg ennyire hülyék vagytok? Az egyik 6 csávóval készül orgiázni, a másik nem tudja miért hívja filmezni a kedvesrendessrác. Elmentek a faszba.
2021. dec. 1. 17:37
 16/37 anonim ***** válasza:
100%
Azért a 6 csávós ütősebb sztori. 😃 😃 😃 Bár ez is kiéget.
2021. dec. 1. 17:41
 17/37 A kérdező kommentje:
Nem vagyok naív, azért is írtam ki a kérdést. Na de megírtam neki az aggályaimat és írta hogy eszébe se jutott ilyesmi, csak elképesztően gyönyörű vagyok és velem akar lenni. Ilyet nem hiszem hogy ír az aki csak szexre hajt.
2021. dec. 1. 22:26
 18/37 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj, lehet hogy visszafogott sracrol van szo es igazat mond, de lehet, hogy nem es az utobbi azert eleg valoszinu. Ha akarsz menj el, de ne ott a helyszinen lepodj meg, ha szexet is akarna.
2021. dec. 1. 22:29
 19/37 anonim ***** válasza:
100%

"írta hogy eszébe se jutott ilyesmi, csak elképesztően gyönyörű vagyok és velem akar lenni. Ilyet nem hiszem hogy ír az aki csak szexre hajt."

Ennél még sokkal többre is képesek szexért.. :D

Ezen kiégtem

2021. dec. 1. 22:42
 20/37 anonim ***** válasza:
100%
Ok, így ez egy egészen fasza troll kérdés volt, én tök beszoptam ^^
2021. dec. 1. 23:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!