Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most fogok vele találkozni. Szerintetek? Lent. (főleg fiúknak)
szóval van egy fiú. sokat beszéltünk meg ismerjük is egymást, viszont ami óta mondta, hogy szeret(nem élőben volt) még nem találkoztunk. most viszont szeretne és én is benne lennék, mert nekem nagyon tetszik.
kérdesem a következő: hogyan lehetne kicsit felizgatni, hogy ne én kezdeményezzem a csókot.
vagy ha én is kezdeményezném, akkor sem arra gondolok, hogy letámadom, hanem játszadozni vele.
de hogyan?
15L
nah akk....:P
mikor talizol vele akk 3 puszi alap, de az utolsó puszit kicsit közelebb az ajkaihoz és picit hoszabban...
majd mosolyogj rá és nézz a szemébe majd a szájára... picit harabhatod az ajkad is és lentről felnézel megint a szájára é közeledsz...
akk már tuti veszi a lapot :P
ha meg nem akk egy szájrapuszit adhatsz és ekkor már nagyon reméljük, hogy leesik neki.... ha nagyon nem (amit kétlek) nyugodtan csókold te, mert ha ezek után se veszi az adást akk be kell hangolni XD
rem segítettem és várom a visszajelzést :P
16/f
kedves uccsó rohadtsokat segítettél:D de komolyan:D
köszi:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!