Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Első talalkozaskor athiv...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első talalkozaskor athiv magához, érdemes valamit vinni?

Figyelt kérdés
Beszéltem egy lánnyal tinderen, laza kapcsolatot akar és athivott magához a hétvégén. Ilyenkor érdemes valamit vinni vagy csak szex és mindenki megy a maga dolgara? Egy ilyen tinder tali hogy zajlik?

2021. dec. 1. 03:45
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
28%

Nem akarom elrontani a meghitt beszélgetést, de nem lehet, hogy valaki szereti a bort/csokit/virágot/egyebet, más meg nem?

Biztos, hogy mindenki bunkó/aljanép/alkesz/kürva, akinek egy kicsit más az ízlése?

2021. dec. 2. 14:26
 32/36 anonim ***** válasza:
25%

33# Hát szivem nagyon nem mindegy hogy ki mit szeret. Abból még baj nem volt ha valaki csokit vitt. A borból tudnak lenni érdekes dolgok. Mondjuk leitatják a nőt, és azt sem tudja hányan mentek át rajta aznap éjjel.

Szóval valahol akárhogyis de nekem van igazam, NEM ILLIK bort vinni, mert gondolhatja a nő, hogy "ellazításképpen". Jah, persze, aztán minek ellazulni ha egymást akarják?

Talán csak nem azért mert olyan "szar" a partner hogy beborozva szépnek lássák egymást?

Érted már a lényegét?

Ezért nem illik bort vinni randira. Ennyi.

2021. dec. 2. 14:33
 33/36 anonim ***** válasza:
58%
Nem tudnak leitatni ha nem akarom. 1 fő megy a nőhöz,nincs szó nagyobb társaságról. Ha nem akar inni köszöni,ennyi. Az édességet se mindenki szereti.
2021. dec. 2. 14:51
 34/36 anonim ***** válasza:
58%

Ha jól értem, az a szituáció, hogy egy férfi elmegy egy nőhöz.

Ha megisznak egy üveg bort, akkor egyszer csak megjelenik tíz másik ember a lakásban vagy mi?

Ha meg valaki magatehetetlenné akarja tenni a nőt, szerintem csokiba is lehet kábítószert rakni.

Én értem, hogy te nagyon biztos vagy a saját igazadban, meg még nagybetűvel is szeded, hogy mit illik vagy mit nem, de ha sok másik ember meg teljesen elfogadhatónak vagy kifejezetten kívánatosnak tartja, akkor ez nem igazán számít. Te olyan partnert keresel, akik úgy gondolkodnak, mint te, vagy alkalmazkodnak hozzád, más meg másfélét.

2021. dec. 2. 15:03
 35/36 anonim ***** válasza:
68%

odavisz ajandekba egy uveg bort = hullareszegre itataja a not es megeroszakolja. gartulalok, kicsit tul elenk a fantaziad.

feltetlezem egy uveg bort ketten isznak, szoval fel uveg bortol meg az sem lesz ontudatlan, aki nem birja a piat. egyebkent meg nem kotelezo rogton meg is inni a bort, ha odaviszik.

meg nem tudom, te hogy vagy vele, de en eleve nem engedek fel a lakasomra olyan ferfit, akinel fennall a veszelye, h leitat es megeroszakol. akinel ettol kell tartani, azt nem hivom fel magamhoz, plane nem

elsore.

2021. dec. 2. 15:26
 36/36 anonim ***** válasza:
Kérdező! Ne vigyél semmit, az a legjobb!
2021. dec. 2. 15:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!