Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Első talalkozaskor athiv...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első talalkozaskor athiv magához, érdemes valamit vinni?

Figyelt kérdés
Beszéltem egy lánnyal tinderen, laza kapcsolatot akar és athivott magához a hétvégén. Ilyenkor érdemes valamit vinni vagy csak szex és mindenki megy a maga dolgara? Egy ilyen tinder tali hogy zajlik?

2021. dec. 1. 03:45
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
43%
10: ironia mond valamit?? nyilvan nem vagnam ki, de attol meg az edes vorosbor undorito es nem innam meg.
2021. dec. 1. 10:21
 12/36 anonim ***** válasza:
43%
#11 idióta vagy zárjuk le ennyivel
2021. dec. 1. 10:35
 13/36 anonim ***** válasza:
56%

11-es, az Te vagy. Én pl szeretem ez édes vörösbort,és szerintem számtalan nő/férfi van aki szintén.

Neked viszont a stílusod mellé fölösleges lenne bármit vinni, nem tudna a kedvedben járni ahogy látom.

2021. dec. 1. 11:02
 14/36 anonim ***** válasza:
0%
12: en vagyok az idiota, amikor te nem erted az ironiat?:Dddd jolvan, nyomikam, higgadj le
2021. dec. 1. 11:04
 15/36 anonim ***** válasza:
21%

Gyerekek! Mindig is csokit, virágot illik a nőnek vinni, pasinak meg bort.

Én is kiakadnék ha ideállítana piával a kezében.

Nem bírom a szeszkót, sem a szeszkós alakokat, rosszul vagyok a bortól meg attól is aki ilyet mer hozni nekem.

Nem illik, nem kell, beégés és kész.

Aki meg piás nő az vitessen magának egy üveg vöröset és igyák magukat az asztal alá ha nekik úgy tetszik.

2021. dec. 1. 11:15
 16/36 anonim ***** válasza:
61%

Csokit és virágot illik vinni a normál randira. De ez nagyon nem az. Laza/szexkapcsolat, tehát nincs romantika, nincs udvarlás. Én legalábbis ezt értettem.Akkor pedig fölösleges az egyébként alapkedvességgel ebbe "bezavarni" amiből esetleg az jöhet le,hogy többet szeretne a férfi.

Nő vagyok, igaz, nem első randi, de tőlem is megkérdezte már pasi,hogy hozhat-e egy üveg bort? Igen, hozhat. Együtt iszogattunk, és ebben nem találtam semmi hibát. A bor mellé pedig hozott édességet is. Nézőpont kérdése az egész.

Nekem már ott hibádzik,hogy első randi és lakásra invitálás..ismeretlenül. Aki ilyet bevállal szerintem nem nézi rossz szemmel bármit visz vagy nemvisz a másik.

2021. dec. 1. 11:32
 17/36 anonim ***** válasza:
44%

15:

mondjuk az ilyen hozzad hasonlo karotnyelt alakokkal se nagyon lehet mit kezdeni.

en pl. csak keves csokit szeretek, a vagott viragot meg ertelmetlen pazarlasnak tartom (nem mellesleg valamirevalo viragcsokor 5000 ft-nal kezdodik), tehat a magam reszerol jobban orulnek egy uveg finom bornak.

van baj a fejedben, ha szerinted az, hogy ket felnott ember egy randi soran ketten egyutt megiszik egy uveg bort, az azt jelenti, hogy iszakosok es az ‘asztal ala isszak magukat’:Ddd you must be fun at parties.. ahogy mondjak.

persze egyenfuggo, erdeklodni kell a nonel elotte, mert annal kevesbe ciki dolog nincs, ha egy antialkoholistanak bort viszel vagy egy cukorbetegnek nagy csomag bonbont…

2021. dec. 1. 11:32
 18/36 anonim ***** válasza:
51%

Nézőpont kérdése, attól, hogy neked nincs alkoholfogyasztási kultúrád, nem minden bor “szeszkó”. Nem hibáztatlak, nyilván abból vonsz le következtetést, hogy pancsolt szeszt piált valami masszív alkesz a szűkebb környezetedben, de hidd el, lehet igényesen is magas minőségű alkoholos italt fogyasztani, csak te nyilván ezt elképzelni se tudod.

2021. dec. 1. 11:33
 19/36 anonim ***** válasza:
30%

Ne csináljátok már, gyerekek :) Virágcsokor meg bonbon, szakadok rajtatok.

Döntsük már el, melyik korban vagyunk, 19. vagy 21. század.

Laza szexről van szó, nem ásó kapa nagyharangról ;)

2021. dec. 1. 11:59
 20/36 anonim ***** válasza:
76%
Átmész baszni és virágot meg csokit viszel? A faszt meg majd én ugye?
2021. dec. 1. 12:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!