Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első találkozástól számítva hány randit vártok azzal, hogy szexeljetek?
Figyelt kérdés
Abban az esetben, ha előtte nem ismertétek egymást személyesen, csak neten (pl. Tinderen) beszélgettek, és komoly kapcsolatot szeretnétek. 25-35 közötti férfiak és nők válasza egyaránt érdekel.2021. nov. 30. 16:57
11/17 anonim válasza:
10: Nálam azért mondjuk 10 randi már kapcsolatot feltételez. Nem tudom elképzelni, hogy "akkor most járunk? -aha". Ez valahogy szavak nélkül alakul. Szerintem.
12/17 anonim válasza:
Nekem sosem volt a klasszikus értelemben vett randim. Így mindig úgy volt egyértelmű a dolog, hogy a másik fél elmondta, hogy komolyan tervez velem.
13/17 anonim válasza:
1 és 10 között általában, sok mindentől függ.
14/17 anonim válasza:
Volt 5.-n is, meg 2.-n is. Volt, akivel 10-n sem.
15/17 anonim válasza:
Én a páromat nem neten ismertem meg, kb két hét telt el akozott hogy lefeküdtünk es a megismerkedésünk között (N)
16/17 anonim válasza:
Tinderen ismerkedtünk meg, és a harmadik randin lefeküdtünk (egy héttel az első találkozásunk után). Nem feltétlenül így terveztem, de jól alakult végül is.
17/17 anonim válasza:
Amíg nem járunk, nincs szex.. hiába találkozunk. Járás után pedig eddig mindig nagyjából másfél - két hónap után feküdtem le a barátommal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!