Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondta, hogy ez csak egy találkozás?
Nekem a kulonbseg az, hogy a randin van komplett program, ami lehet persze idorablas, ha eloszor szemelyes, es minimum az egyik tudja, hogy semmit nem akar.
En a talalkozon azt gondolom, az ertendo, hogy egy pofavizit, szia, szia, egy kave, es esetleg egy oranal tobbet nem tolteni egyutt.
Mert az első találkozás az csak egy találkozás, nem több. Lehet randinak is nevezni éppenséggel (én szoktam ezt a szót is használni, de úgy, ahogy az 5. hozzászóló). Ez még nem kötelez senkit semmire, úgyis csak a személyes benyomás dönti el, hogy lesz-e folytatás.
Továbbmegyek, volt már ilyen "randim" olyannal is, akit már ismertem régebbről, de nem beszélgettünk kettesben soha, azt sem tekintettem randizásnak, csak ismerkedésnek, amiből kiderülhet, hogy lesz-e folytatás (lett).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!