Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randi után öleléssel köszönt el, azt mondta szeretne még találkozni?
Az első randink után megölelt a férfi és azt mondta írjak ha hazaértem.Megkérdezte mikor találkozunk újra.
Szerintetek mit jelenthet az ölelés?Valamint többször is megkérdezte,hogy mit gondolok róla,én pedig mondtam,hogy kedvelem,aranyos.Utána megkérdeztem miért kérdezi meg harmadszorra(viccesen kérdeztem nem agresszívan) és azt mondta azért mert félénk vagyok és nem annyira tudott rájönni,hogy mennyire kedvelem.
Ezek után öleléssel köszönt el,lehet még ebből valami szerintetek?
Persze, főleg ha ő is mondta, hogy félénk. Vannak olyan nők, akiknek hosszabb időbe telik feloldódni, mint egy randi, vagy esetleg először szeretnének megismerni, hogy tudják, hogy biztonságban vannak veled, ez temperamentum kérdése, úgyhogy nem a te hibád, hogy nem jutottatok el a csókig/ágyig. Ha érdekel, hogy mit gondolsz róla, és szeretne veled újra találkozni, én azt nyugodtan készpénznek venném.
(És ezt olyan nőként írom, aki szintén visszafogott ahhoz, hogy első randin csók legyen. :D )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!