Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hol az arany középút?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol az arany középút?

Figyelt kérdés

Szóval az én kis problémám röviden;

27 éves szingli anyuka vagyok (még). Mivel a fiatalságom nagyrészét házasságban éltem le, (18 évesen már együtt éltem a volt férjemmel) így nekem kimaradt a randizás, flörtölés. Nem tudom melyek azok a lépések amelyeket nekem kell meglépni, és mi az ami már túllő a határon. Szóval van egy nagyon helyes pasi akivel már hónapok óta beszélgetünk, egyszer randiztunk is, de akkor egyszer csak nem írt többet és így annyiba maradt, most kb 2 hónapja újra rám írt, kb hetente egyszer 2szer, és néha néha össze szedem a bátorságomat és én is ráírok. Egyszer viszont szóba hozodott, hogy én milyen ritkán írok, és mondtam, hogy én nem vagyok jó ebben, nem tudom, hogy kell, mit szabad, mit nem, és féltem is, hogy ezzel az őszinteséggel el is rontok mindent. De nem. Azóta nem várja, hogy én keressem, minden nap ír, nem csak heti egyszer-kétszer. Ez ugye számomra egyértelművé teszi, hogy tényleg komolyan érdeklődik irántam és az sem zavarja, hogy ilyen szégyellős és bamba vagyok. De most szeretnék én is tenni valamit, hogy ő is érezze, hogy fontos nekem (nekem nagyon jól esik amikor rám ír) és szeretném viszonozni ezt az érzést. Azt megjegyezném, hogy nálam nem ego kérdés az, hogy sosem írok, hanem önbizalmi, mindig félek, hogy esetleg zavarnám stb. Szerintetek, hogy kezdjem? És mi az a határ amit már nem jó átlépni? Várok véleményt mindkét nemtől!

2021. nov. 30. 12:12
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
100%
Nézd, szerintem mindig a legjobb az őszinteség. Legyél teljesen önmagad, mert a szerepjátszás hosszabb távon fárasztó és nem is jön be. A legjobb, ha az már elején megismer és tudja, mi bánt, milyen vagy igazából. Aztán vagy elfogad ilyennek, vagy nem. A bőrödből nem tudsz kibújni és nem is kell. Vagy, amilyen vagy. Egyszer te is megtalálod a másik feled.
2021. nov. 30. 12:16
 2/28 anonim ***** válasza:
100%

Úgy csetelgess ahogy jól esik és ne számításbol.

Ha épp eszedbe jut, ha épp van mesélni/kérdezni valód, ha épp hiányzik, vagy akármi.

a csetelgetés az nem olyan,hogy kiszámolom, hogy pl hétfőnként írok keddenként nem és így tovább.

Amugy tenni nem kell semmit.

Hívjon el randira eleve. Ha azt elfogadod akkor már tettél.

2021. nov. 30. 12:18
 3/28 A kérdező kommentje:
Igen, de sok helyen látom, hogy panaszkodnak a srácok, vagy éppen a lányok, hogy egyesek milyen beképzeltek, csak visszaírni tudnak, de kezdeményezni, érdeklődni nem, és hogy az ilyenek biztos nárcisztikusok. És én nem szeretném, hogy ez a személy ilyeneket gondoljon rólam, meg azt sem, hogy belefáradjon abba, hogy mindig csak ő keres, túl nagy veszteség lenne számomra. Egy éve váltam, azóta jó pár pasival beszélgettem, de egy sem volt ennyire tisztelettudó, figyelmes, udvarias. Itt az ideje, nekem is tennem kell valamit, ne csak várni a sült galambra. Csak nem tudom, hogy kezdjem. De azt akarom, hogy éreztessem vele, hogy érdekel és, hogy fontos nekem.
2021. nov. 30. 12:23
 4/28 anonim ***** válasza:
100%
Leírnám neki, amit ide írtál, nyilván egy kissé őrá szabva. Árad belőle az őszinteség és a jóindulat. Ha valóban akar és értékeli, amilyen igazából vagy, akkor hálás lesz és értékeli. Ha nem, akkor nem téged akar.
2021. nov. 30. 12:26
 5/28 A kérdező kommentje:
4-es, ezt le is írtam neki, és azóta minden nap keres, azelőtt csak heti 1-2 alkalommal tette. Ezzel teljesen egyértelművé tette, hogy megért, de én már kezdem rosszul érezni magam, olyan mintha csak ő tenne a kapcsolatunkért, én csak egyszerűen tenni akarok valamit én is.
2021. nov. 30. 12:36
 6/28 anonim ***** válasza:
100%

És találkozni szeretnél vele? Vagy mi esne jól? Mert nyilván a végtelenségig tartó levelezés nem igazán vezet előre, csak egy ideig. Ő nem akar látni, csak írogatni?

Nőként is nyugodtan felajánlhatod neki, hogy igyatok meg valahol egy teát és beszélgessetek. Itt látni fogod, hogy ő tovább akarja-e vinni a kapcsolatotokat.

2021. nov. 30. 12:43
 7/28 anonim ***** válasza:
100%

Ismerkedni csak őszintén lehet.

Meghozzá azért mert ha nem vagy őszinte akkor nem beléd lesz szerelmes, hanem abba a maszkba amit a hazugságokkal felépítesz.

Ja és a játszmázást felejtsd el, vagy működik magától a kapcsolat vagy sehogy se fog.

2021. nov. 30. 12:45
 8/28 anonim ***** válasza:
48%
Látod itt cseszed el te is, nem magadat adod hanem az előirt játszmákat akarod tolni. Miért kell külön bátorság h irj neki? Miért kell megszabni kinek mikor mennyit mit és hogyan szabad irnia? Ezért vannak egyedül annyian meg ezért "annyira nehéz" a társkeresés mert ahány ember annyi játszma. A nyilt lapok hol vannak?
2021. nov. 30. 12:48
 9/28 A kérdező kommentje:
6os, beszéltünk már erről is, sajnos a munka programunk nagyon össze vissza van, általába mindig amikor az egyikünk szabad a másik dolgozik. 8-as, nem játszmázni akarok, hanem tenni valamit, hogy ne csak ő tegyen erőfeszítéseket. Nem a hozzám hasonlók miatt nem működnek a kapcsolatok, hanem az ilyen sztereotípiák miatt, ha az ember igyekszik az játszma, ha nem tesz semmit akkor semmirekellő. Én csak egyszerűen tapasztalatlan vagyok ezen a téren, ezért gondoltam kérek egy-két tanácsot "okosabb" emberektől. Azért köszönök minden értelmes választ!
2021. nov. 30. 12:58
 10/28 anonim ***** válasza:
100%
Add magad! Ez a lényeg. Ugyis az lesz a párod aki magad miatt szeret..ideális esetben persze. Csak azért mert jól néz ki nem kell megőrülni h elveszted meg nem leszel elég jó.
2021. nov. 30. 13:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!