Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Msn-en miröl lehet beszélni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Msn-en miröl lehet beszélni egy lánnyal, ami nem csak kérdezgetésből áll?

Figyelt kérdés
Felvettem egy lányt msn-re de állandóan csak én kérdezek és már teljesen kifogytam a kérdésekből. Hogy lehet jót beszélgetni? ha kézdezek valamit akkor is csak röviden válaszol vagy pl. a zenéről kérdeztem akkor is azt mondja, hogy minig mást.
2008. dec. 13. 15:47
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Ez már itt sajnos régen rossz...

Akkor lehet valakivel beszélgetni, ha ő is partner, ha nem, akkor ennyi erővel egy téglafallal is beszélhet az ember, az sem kérdez vissza. Valószínűleg sajnos nem érdekled, azért válaszol tőmondatokban.

Hagy a virtuális ismerkedést, és hívd el randira.

2008. dec. 13. 15:52
 2/9 anonim ***** válasza:

én lány vagyok, és nálam pont fordítva van :) ált én kérdezek, a srác meg válaszol :)

hány éves vagy? :D

2008. dec. 13. 16:50
 3/9 anonim ***** válasza:
Hát egyűt érzek veled én is ebben a csonakban evezek ere nem tudok semit mondani én inkáb elhivom egy találkozora
2008. dec. 13. 17:08
 4/9 anonim ***** válasza:
elhivnám (bocs)
2008. dec. 13. 17:09
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

a lány vagy nagyon szűkszavú, vagy nem tetszel neki, és így próbál kíméletesen "lekoptatni".

Ne hragudj, de így lányként ez az első esetlegesen használható ötletem.

Hívd el valahova, és ott beszélgessetek, ha ugyanúgy reagál, mint msnen, akkor kérdezz rá, hogy miért teszi ezt.

2008. dec. 13. 17:35
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Ezért nem a legjobb ismerkedési mód az msn, mert személyes kontaktus nélkül csak szavakból nem igazán tudod hogy a másik mit gondol, mit érez, mit hogy és miért mond. Lehet hogy félénk, szűkszavú, zavarban van és ezért nem mer kérdezősködni meg nyíltabban beszélgetni, amit viszont személyesen könnyebb áthidalni, oldani a feszültséget. Én is a személyes találkát javasolnám, ott minden kiderül.
2008. dec. 13. 17:58
 7/9 anonim ***** válasza:
90%
Én azt csinálom hogy mikor a csaj nem akar nagyon msnen írni, meg szűkszavú, 10 perc múlva válaszol meg ilyenek, akkor rögtön törlöm.Ilyennek írni se érdemes.
2008. dec. 13. 18:20
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Egyébként 15 vagyok.
2008. dec. 14. 00:05
 9/9 anonim ***** válasza:

Az MSN nem való arra, hogy ott szedj fel valakit.

Az ismerőseiddel tudsz ott ingyen kapcsolatot tartani, alapvetően erre van.

2008. dec. 14. 04:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!