Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Befolyásol egy ismerkedésnél...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Befolyásol egy ismerkedésnél hogy oltott vagy oltatlan a másik?

Figyelt kérdés

Ismerkedek egy nővel,már 30 felettiek vagyunk.Randizgatunk.Nekem már 3 oltásom van,neki egy sem.Nem kifejezetten oltásellenes,csak bizalmatlan és kivár,úgy éreztem nem ítél el az oltások miatt,és én sem őt hogy nem oltakozott.De vajon gondolkodhat ezek fényében a jövőre tekintve? Mindketten szeretnénk gyereket,de nyilván még nem tudjuk hogy egymástól-e :) És még azért nem mostanában.

Ez a járvány helyzet manapság befolyásolhat egy ismerkedést?

2021. nov. 28. 13:02
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
46%
Kimondottan antivaxxer libával nem kezdenék. Egy alap intelligencia az elvárás a részemről, egy "5g-microchip-nincs vírus" hívő ezt nem ugorja meg.
2021. nov. 28. 13:05
 2/15 anonim ***** válasza:
32%
mire var megis?? annyira imadom az ilyen magukat nagyokosnak meg kritikusnak gondolo embereket, akik azt hiszik, h a vilag osszes orvosanal okosabbak. legalabb nem kifejezetten oltasellenes agymosott, de ez igy is eleg nagy rosszpont lenne a szememben, bar az ismerkedest nem szakitanam meg emiatt valoszinuleg.
2021. nov. 28. 13:07
 3/15 anonim ***** válasza:
27%
Igen, az összes ilyen laposföldes szektás fantikus offos nálam.
2021. nov. 28. 13:12
 4/15 anonim ***** válasza:
69%

A kérdés arról szólt, hogy a nő nincs beoltva nem arról hogy konteós. De ti Mád azt is ide keveritek😂

Én sem vagyok beoltva és nem gondolnám, hogy a föld lapos :D Kicsit megfordítom a kérdést, engem nem zavarna ha oltott emberrel randiznék, teljesen lényegtelen info számomra és inkább kerülöm is a témát mert elegem van, hogy másról se tudnak beszélni az emberek.

2021. nov. 28. 13:14
 5/15 A kérdező kommentje:

Én elfogadom hogy így döntött,úgy vagyok ezzel hogy mindenkinek a saját döntése.Gondolom fél az esetleges negatív hatásoktól,amelyek később jöhetnek ki,vagy akár a jövőre nézve ha gyereket vállal.

Én inkább arra lennék kíváncsi aki oltatlan és ilyen tervei vannak a jövőben hogy családalapítás az leállna-e egy olyannal akinek igaz hasonló elképzelése van a jövőt illetően,de kérte mindhárom oltást.

2021. nov. 28. 13:15
 6/15 anonim ***** válasza:
28%
Szép is lenne, ha a kresz is olyan elvek mentén működne, hogy mindenki eldöntheti, betartja e, vagy sem.
2021. nov. 28. 13:17
 7/15 anonim ***** válasza:
72%

Két oltásom van,engem nem befolyásol,igaz,én nem tervezek családot.

Mondjuk sztm egy-két éven belül úgyis kötelező lesz.

2021. nov. 28. 13:18
 8/15 anonim ***** válasza:
92%

Én meg sem kérdezem, hogy be van e oltva.

N

2021. nov. 28. 13:21
 9/15 czovek1973 ***** válasza:
87%
De gyorsan kihalna az emberiség, ha mindenki ilyen szemmel nézne szíve hölgyére!
2021. nov. 28. 13:25
 10/15 anonim ***** válasza:
66%
Én nem vagyok oltva, de az nem befolyásolná az ismerkedést. Csak azok az esetek zavarnák akik rám szeretnék beszélni az oltást, vagy azok akik nagyon oltásellenesek és okoskodik nekem hogy mi van oltásban és milyen betegek lesznek az oltottak.
2021. nov. 28. 13:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!