Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Vajon azért nem megy a netes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon azért nem megy a netes ismerkedés, mert eleve elkönyvelem, h ilyenből úgyse lehet semmi komoly, vagy szimplán azért mert senkivel sem hagyunk elég időt egymásnak a másik megismerésére?

Figyelt kérdés
Amióta beköszöntött ez a vírus őrölet, azóta elmerültem a net bugyraiban és onnan próbálok ismerkedni, de nem igazán megy. Szinte mindig ugyanaz a forgatókönyv, h találkozunk és én még nem érzek egyből semmi extrát, aztán a lány vagy elkezd nyomulni vagy felszívódik. Ha némelyikkel össze is jön ez az, nem igazán tudnak ilyen rövid ismertség alatt valódi kötődést kiváltani belőlem. Akiket élőben ismertem meg, azokkal se egyből akartam összejönni, hanem szép fokozatosan alakult ki. A tinder világban viszont mindenki mindent azonnal akar, vagy pedig semmit nem akar, de normális ismerkedésre nem nagyon van esély.
2021. nov. 28. 09:24
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Ha eleve úgy állsz neki, hogy úgysem fog sikerülni, akkor kár belevágni.

Akkor érdemes belevágni, ha hiszel benne. Nem fog minden azonnal menni, de hidd el, hogy ki fogja forrni magát. Ilyen hozzáállással van értelme csak belevágni.

2021. nov. 28. 09:35
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Hasonlóan érzem én is. De kötődést elvárni első randin irracionális, bőven elég, ha van egy minimális szikra, amiből ki tud alakulni valami.

Nekem volt olyan, hogy már az első randin elkezdtünk vonzódni egymáshoz, de olyan is, hogy az elsőn még bizonytalan voltam, nem taszított a pasi, de nem is vonzott kifejezetten, de adtam esélyt a dolognak és a másodikon vonzalom alakult ki. Kicsit döntés kérdése is, hogy hogyan állsz hozzá.

Ha van vonzalom, én fejest ugrom a dologba, hagyom alakulni, veszítenivalóm nincs...

2021. nov. 28. 09:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!