Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Számotokra az alábbi mennyire bírna vonzerővel valakiben, ha mondjuk szingli lennél? Erősen vonzó? Vagy semmi extra, csak egy tulajdonság, ami jó, de nincs rajta hangsúly?
9, annyival akkor árnyalnám, hogy én úgy érzem leírás alapján, hogy ez már szélsőség. És úgy éreztem, te támogatod, amit írt a kérdező. Illetve sokan mások is nagyon pozitívan nyilatkoztak.
Ha tévedtem, elnézést. De ezen a feltételezésen elindulva éreztem úgy, hogy le kell írnom szerintem mi a probléma ezzel, mert itt a többség nem érzi túlzónak. Nem kötekedni akartam, inkább csak leírni mi lehet mögötte, amiért páran nem látjuk annyira fényesen a leírást.
#12 Többször is leírtam, hogy a szélsőségeket én sem támogatom!
De a kérdező fejébe nem látunk bele, mert NEM ismerjük! Nem is lehet ezért szociopataként megbélyegezni! A társadalmi normákat, ha betartja és normálisan viselkedik valaki, akkor nem lehet azért elítélni, ha mondjuk nincs állandó közléskényszere! Én sem vagyok fenn semmilyen közösségi felületen (kivéve ezt), és mégis kedves, aranyos, közvetlen ember vagyok, nem szociopata!
Egy a lényeg ne legyen szélsőséges a viselkedésmód! Ezt is lehetne fejtegetni órákig, meg elemezgetni, hogy mi minősül már szélsőségnek, nah de hagyjuk....
#6-os vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!