Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Számotokra az alábbi mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Számotokra az alábbi mennyire bírna vonzerővel valakiben, ha mondjuk szingli lennél? Erősen vonzó? Vagy semmi extra, csak egy tulajdonság, ami jó, de nincs rajta hangsúly?

Figyelt kérdés
Ami érdekel, az az, hogy egy olyan magabiztosság mennyire vonzó akár nőben, akár férfiban, ami olyasmikben nyilvánul meg, hogy mondjuk nem érdekli, ki mit tud róla, mit nem, kinek mi a véleménye róla, nem érdekli, ki szimpatizál vele, ki nem. És stabil emiatt, pl. nem szokása se bedühödni, se bedepizni, se semmi ilyen kilengése nincs a más emberek miatt. Nem megsérthető, mert vastag a bőr az arcán. Ha beszólnak neki, nem érdekli, vagy csak nevet, és nem erőltetetten. Ha cikis helyzetbe kerül, kínosba, nem vörösödik el, mivel ugye nem érdekli a más emberek véleménye, ezért tulajdonképpen nem is érzi kínosnak, csak egy sima helyzetnek. Nem posztolgat mindent a közösségi médiára még akkor sem, ha van mit, tehát lenne olyan híre, amire méltán büszke lehet, amire a mások irigykednének, de mégse érzi a közléskényszert, hisz épp ez az, nem érdekli, hogy másoknál bevágódjon, nem fontos neki, hogy a mások jót gondoljanak róla, vagy irigykedjenek rá, mindez totál hidegen hagyja. Maximum az a pár ember fog értesülni a dolgairól, akiknek tényleges szerepe van az életében. Ha mondjuk vonzó ember, és flörtölnek vele, az se igazán hatja meg, nemfog tőle hízni a mája, ha neki valakije van, az fontos neki, de a többiek tetszését leszarja.
2021. nov. 24. 17:48
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
0%
Egy egészséges embert érdekli a környezete, mások véleménye. Én ismerek a kérdésben szereplő embert, konkrétan egy szociopata, egy terrorista. Ez nem magabiztosság, hanem pszichés betegség. Én menekülnék előle!
2021. nov. 24. 18:54
 12/16 anonim ***** válasza:

9, annyival akkor árnyalnám, hogy én úgy érzem leírás alapján, hogy ez már szélsőség. És úgy éreztem, te támogatod, amit írt a kérdező. Illetve sokan mások is nagyon pozitívan nyilatkoztak.

Ha tévedtem, elnézést. De ezen a feltételezésen elindulva éreztem úgy, hogy le kell írnom szerintem mi a probléma ezzel, mert itt a többség nem érzi túlzónak. Nem kötekedni akartam, inkább csak leírni mi lehet mögötte, amiért páran nem látjuk annyira fényesen a leírást.

2021. nov. 24. 18:57
 13/16 anonim ***** válasza:
12. Itt a szubjektív vélemények lepontozást érnek. Nem az objektivitás számít, vagy hogy a kérdésre adsz-e választ. Aki szerint szuper hapsi, az lepontozza ha ebben valaki kételkedik, ugyanis személyes sértésnek veszi. Semmi értelme szabatkozni a kommented miatt.
2021. nov. 24. 19:07
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

#12 Többször is leírtam, hogy a szélsőségeket én sem támogatom!

De a kérdező fejébe nem látunk bele, mert NEM ismerjük! Nem is lehet ezért szociopataként megbélyegezni! A társadalmi normákat, ha betartja és normálisan viselkedik valaki, akkor nem lehet azért elítélni, ha mondjuk nincs állandó közléskényszere! Én sem vagyok fenn semmilyen közösségi felületen (kivéve ezt), és mégis kedves, aranyos, közvetlen ember vagyok, nem szociopata!

Egy a lényeg ne legyen szélsőséges a viselkedésmód! Ezt is lehetne fejtegetni órákig, meg elemezgetni, hogy mi minősül már szélsőségnek, nah de hagyjuk....

#6-os vagyok

2021. nov. 24. 19:07
 15/16 anonim ***** válasza:
Amit leírtál, azt is lehet ideális mennyiségben csinálni - kérdés pl., milyen esetben van úgy vele, hogy "nem érdekel a véleményed, letojom"... mert van olyan vélemény, aminél tényleg jogosnak tartom ezt a hozzáállást, pl. ha elkezdik a haját fikázni valakinek. De van, aminél már bunkóság (pl. belerúg a kutyába, rászólnak, hogy ezt nem kéne, és akkor vállat von).
2021. nov. 30. 01:43
 16/16 anonim ***** válasza:
Szerintem itt mindenki előtt más karakter jelenik meg a leírás alapján. Ugyanúgy lepontoztátok azt aki szimpatizált vele mint aki nem. Talán aki szociálisabb azt elrettentheti az ilyen személy, nem érti a másik miért nem igényli a folymatos interakciót, lexarásnak, elhanyagolásnak veszi, míg egy hasonló beállítottságú személy teljesen azonosulni tud vele. Én inkább a kíváncsi, folyton nyüsgő, törődő álca mögött, a figyelmet minden eszközzel kierőszakoló "jó fej" ismerőstől menekülök, mert nekem az ilyen ember túl sok. Páran szociopatáztak, nos egy szociopata ált. valóban mások bajára érzéketlen, de nem hinném hogy a fent ábrázolt karakter az lenne, mert a szociopata-pszichopaták többsége nárcisztikus személyiség zavarban is szenved, nekik viszont rettentően fontos a külvilág, mások megítélése, viszonya, visszajelzései. Annyira kell nekik a figyelem, mint a levegő.
2021. nov. 30. 06:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!