Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyek voltak a legkedvesebb bókok amit kaptatok egy ismerkedés során?
Randikon...elsőn,másodikon míg össze nem jöttetek és egy párt nem alkottatok.
És a legcikibb bókok?
Interneten eladtam egy bútort és egy 45-50 év közötti férfi jött érte. Bejött a házba, szétszerelte hogy könnyebben be tudja tenni a kocsijába. Mikor kivitte az utolsó darabját kikísértem és kezet fogtunk. Mondtam neki hogy használja egészséggel erre rám nézett és azt mondta hogy nagyon régen látott már ilyen szép nőt. Én meg csak álltam ott és nem tudtam mit is mindhatnék erre...
Sok kedves bókot kaptam már életem során, de ez marad a legkülönlegesebb szerintem. :)
Ezt tényleg nagyon váratlan és ütős :)
A legcikibb az volt mikor kb. 12 lehettem és az osztálytársaimmal jöttünk haza egy szülinapi buliról. Mentünk a buszmegállóba, ahol egy fiúcsapat várakozott. Köztük volt az aki nekem tetszett. Mondta az egyik osztálytársam hogy legalább szóljak hozzá. Hát megtettem.... Azt mondtam neki hogy így közelről mégjobban hasonlít egy majomra 😂
Annyira zavarban voltam... 😂😂😂
Utána meg sírtam hetekig. 😂
Biztos azonnal tudta hogy azért mondod neki mert tetszik neked :)
Meg amúgy is,vannak egész helyes majmok :)
Fogalmazzunk úgy, hogy ezzel a mondattal, nem igazán loptam be magam a szívébe. 🥴😂
*5
Kisebb kedves bók:
"Az exed jó nagy hülye volt"
Arra értette, hogy mert engem(ilyen nőt) elhagyott. Nem kimondottan róla volt amugy szó, de ismerte amugyis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!