Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedés során miért szeretné néhány férfi, hogy a nő "várjon rá"?
Többször olvastam itt olyan kérdést amiben a férfi nehezményezte, hogy a kiszemelt nő végül mással jött össze, nem várt rá.
Hogy értsétek mire is gondolok, linkelek egy példát:
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
Ez lehet drasztikus példa a több hónappal de ilyesmi szituációkra gondoltam.
Arra vagyok kíváncsi, hogy ilyenkor miért viselkedik így a férfi? Mire vár? Miért várakoztatná a nőt? Főleg ha a nő hozzáállása is azt mutatja, nyitott a kapcsolat további alakulására. Eddig azt gondoltam, csak szórakozik a pasi, egotuning stb., de aztán láttam a fent említett kérdéseket a férfiak részéről.
Történt már veletek ilyen? Mi a véleményetek?
Nők és férfiak válaszát is szívesen olvasnám.
amit linkeltel az egyertelmuen egy trollkerdes, normalis ember nem ir le ilyet, hogy ‘hat egy hetig nem
irtam neki, nem ertem, miert tunt el’.
ettol fuggetlenul van olyan, h egy ferfi a lassabb ismerkedes hive, a lenyeg annyi, h ilyen mentalitasu not kell talalnia maganak es kesz.
szerintem semmi ertelme annak, hogy hetekig csak beszelgetunk meg nezegetjuk egymast, aztan csak x honap mulva kerul sor a szexre, ami esetleg nem is jo. nem baj, ha valakinek ez a tempoja, de ha erzi a masikon, h neki ez lassu, akkor vagy felveszi az utemet, vagy hagyjak egymast (vagy a masik lassit..).
lehet leszavzgatni, de a honapokig tarto irogatasnak meg fizikai erintes nelkuli randizgatasnak elsosorban az az oka, h a ferfi tapasztalatlan es fel, hogy nem tud megfeleloen teljesiteni, a no csalodik benne. aztan ugy van vele, h ha magahoz edesgeti hhonapokon keresztul, akkor mar van olyan komoly a dolog, hogy nem dobja ki a rossz szex miatt.
Az általad belinkelt sztorinál nekem egyből megakadt ott a szemem, hogy a randiz lefújtam, de 1 hét múlva ráírtam? Ebben azesetben mi volt az elképzelés? Ha én akarok találkozni egy nővel és valami miatt el kell halasztani, akkor a lehető leghamarabb, pl. másnap találkozom vele. Ha nem is, de legalább keresem vele a kontaktot valamilyen csatornán.
Én úgy vettem ki a linkelt sztoriból, hogy oké majd találkozunk, de most más dolgom van. Ez nem megy!
Én férfi vagyok, de ha egy nőt szeretnék megismerni, akkor minden percben azon vagyok, hogy ez megtörténjen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!