Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ok nélkül aggódom, és tényleg komolyan érdeklem?
Figyelt kérdés
Egy hónapja beszélünk társkeresőn, egyszer randiztunk, jó volt. Volt egy periódus ahol kicsit kevesebbet keresett stb, én megmondtam neki, hogy nekem ez így nem jó, és hogy nem fogok könyörögni a figyelméért, és ezzel tartottam a 2 lépés távolságot. Másnap felhívott, hogy sajnálja, hogy úgy éreztem, hogy nem vagyok neki elég fontos, és azt mondta, hogy félénk típus, nem igazán tud "bánni" a nőkkel. Nem ugrottam az ölébe, de türelmesen végighallgattam. Nem írtam neki ezek után sem, ő írt megint annyit hogy "Úgy érzem elveszitettem életem nőjét, fontos hogy az életemben legyél". Ma este találkozunk, hogy megbeszéljük ki mit is érez stb.. Véleményetek a szándékáról sokat segítene nekem :)2021. nov. 23. 17:33
2/7 anonim válasza:
Úgy érzem elveszitettem életem nőjét, fontos hogy az életemben legyél
Aki egy ilyen szöveget lenyom 1! randi után, az vagy őrült vagy hazudik.
4/7 anonim válasza:
Élete nője 1 randi után? Gyerekek alig ismeritek, sőt nem is ismeritek egymást. 😂 Nekem valaki ilyet írna 1 találkozó után, na azt hatalmas red flag-nek venném.
5/7 anonim válasza:
Lol álmai nője azhát, ha lenne miből választania hamar kuka lennél 😆
6/7 anonim válasza:
Hát te is naiv vagy, ha ezt beveszed.
7/7 anonim válasza:
Ez kérlek egy zs kategóriás duma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!