Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek mi az etikett egy randin?
Arra gondolok hogyha együtt bementek egy adott helyre,akkor az hogy történik meg?
A férfi nyisson ajtót és engedje előre a nőt?Vagy a férfi menjen be elsőnek határozottan és így a nő ne legyen kitéve a benti esetleges új,váratlan helyzeteknek?
Hallottam már mindegyiket helyesnek és helytelenek is.
#8 persze, hogy az. Szerintem ezt mindenki tudja csak nem mondja ki és nem is kell.
Ennyi lovagiasság (ha lehet annak nevezni) szerintem kell, hogy mégis a férfi legyen a férfi a nő pedig nő. Mégse a nő akarja meghódítani a férfit, ne a nő játssza a lovagot.
És igen, ez egy jelzés, mert ha valaki egy pár száz forintos italra (kávé, tea, üccsi stb) nem tud meghívni, akkor vagy nagyon sóher, vagy nem érdeklem vagy mindkettő.
Így a nő fel tudja mérni, hogy akar-e egy ilyen férfival foglalkozni.
De azt gondolom ez a másik oldalra is érvényes. Tehát ha egy pasi azt látja hogy egy nő sosem ajánlja fel hogy fizet a férfinek (későbbiekben) akár csak egy üdítőt is, akkor az is egy jelzés lehet a férfi számára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!