Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Férfiak nektek tényleg tetszik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak nektek tényleg tetszik ez az egyenest, egyenarc ami az ún. szép lányokat jellemzi?

Figyelt kérdés

#Egyentest
2021. nov. 19. 15:20
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
40%
Igen.
2021. nov. 19. 15:28
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Küldenek linket ilyen arcú lányról? Csak mert nem teljesen érthető hogy te mire is gondolsz.
2021. nov. 19. 15:31
 3/14 anonim ***** válasza:
98%

Ha a tipikus plázacicákra gondolsz, akkor nekem nem. Egyik uncsitesóm ilyen kinézetű, és kb. minden 3. alkalommal látom a városban, majd közelebb érve kiderül, hogy nem is ő az.

De engem az is taszít, ha az aktuális divatot követi valaki, és egyszer gyárilag kiszakított farmerben van, egyszer meg ilyen durva szőrös mellény izében...

Plusz az se tetszik ezekben, hogy olyan csontsoványak. Pont az említett umcsitesóm kért meg anno, hogy megmasszíroznám a vállát? A bőre alatt konkrétan a csontja volt, nagyon nem volt jó érzés hozzáérni :D

Én amúgy is a formás, teltebb idomokat kedvelem (nem kövér, de az a van mit fogni), és minél jobban kilóg a sorból, annál vonzóbb (stílusban).

Remélem kielégítő volt a válaszom :)

2021. nov. 19. 15:33
 4/14 A kérdező kommentje:
Pl Gelencsér Timi, zimány linda
2021. nov. 19. 15:39
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
2es válaszoló vagyok. Nem csúnyák a linkelt nők az egyszer biztos de ahogyan a nőknek úgy a férfiaknak is más és más külsejű nők tetszenek és nem érdemes általánosítani.
2021. nov. 19. 15:44
 6/14 anonim ***** válasza:
50%

Ezek tényleg nagyon hasonló típusarcok. Talán a smink teszi. De erről a Zimány Lindáról találtam egy fotót, amin szerintem kifejezetten visszataszító.

[link]

2021. nov. 19. 16:01
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
6: Ennek már nem sok köze van a valósághoz :)
2021. nov. 19. 16:18
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Igazából nem. A kedves, értelmet sugárzó tekintet, a természetes báj és az átlagosan csinos (nem elhízott, nem csontsovány, nem kigyúrt) testalkat jön be. Nem ezek a műnők.
2021. nov. 19. 16:30
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
#4: Én az ilyeneket 370 fokos ívben elkerülném.
2021. nov. 19. 16:51
 10/14 anonim ***** válasza:
91%
Nem, én ezt transzifejnek hívom. A cuki arcocskák tetszenek, mint pl Selena, Palvin Barbi, Emma Watson.
2021. nov. 19. 17:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!